Yuppi Táborba várnak jelentkezőket
Utoljára módositva: 2014-05-17 09:49:20

A Yuppi Tábormozgalom Egyesület 2011-ben jött létre a krónikus betegséggel együtt élő gyerekek és fiatalok ingyenes táboroztatására.

Jelenleg 1-es típusú diabéteszes (inzulinfüggő) kamaszoknak szerveznek élményterápiás nyári tábort, a jövőben szeretnék további betegségcsoportokra is kiterjeszteni táboraikat. A Yuppi Tábort már negyedik éve azzal a kifejezett céllal szervezik meg, hogy a krónikusan beteg gyerekek kihívásokkal teli környezetben felfedezhessék és átléphessék határaikat, mely környezetben a testi és lelki biztonságukra különös figyelmet fordítunk, így elfeledkezhetnek betegségükről. Ez a módszer a terápiás rekreáció, avagy élményterápia. A táborban olyan programokon vehetnek részt közösen, amelyek tele vannak érdekes kihívásokkal, ahol meg tudják mutatni magukat, felfedezhetik saját erejüket. A lovaglás, evezés, színjátszás és zene csak néhány azok közül az izgalmas programok közül, amelyekben a gyerekeknek és új barátjaiknak része lesz a táborban. Az idén két turnust is szerveznek, két külön korosztálynak: 13–17 éves fiataloknak (kamasz turnus) és 7–12 éves gyerekeknek (kölyök turnus). A jelentkezéshez nem kell mást tenni, mint a http://yuppicamp.ro/hu/jelentkezz-2 weboldalon megnézni, hogy a gyerek kezelőorvosa rajta van-e a kapcsolattartó kezelőorvosok listáján. Amennyiben igen, akkor vele kell kapcsolatba lépni, és neki kell jelezni, hogy gyerek részt szeretne venni a táborban. Ha a kezelőorvos nem található meg a listán, még mindig jelentkezhet a gyerek saját kezelőorvosán keresztül is a táborba. A részletekről Németh Jakab Imolánál a camper@yuppicamp.ro címen vagy a 0743 519602 telefonszámon érdeklődhet, a jelentkezés határideje május 20.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
Állás
Gyakorlattal rendelkező sofőrt keresünk nyergesvontatóra, uniós munkára, egygazdás,...
Tovább >>>
Állás
Németországi munkalehetőség Bayern-Nürnberg környékén. Beteggondozót, házi ápolót keresünk...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Gnome alone
Ma, 15:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e adventi koszorút készíteni?
Igen, minden évben közösen készítünk adventi koszorút
Nem készítek, inkább megveszem az üzletből
Megvan tavalyról ezért nem készítek/vásárolok újat
Nincs adventi koszorúnk
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2017. november 20.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...