Yuppi Táborba várnak jelentkezőket
Utoljára módositva: 2014-05-17 09:49:20

A Yuppi Tábormozgalom Egyesület 2011-ben jött létre a krónikus betegséggel együtt élő gyerekek és fiatalok ingyenes táboroztatására.

Jelenleg 1-es típusú diabéteszes (inzulinfüggő) kamaszoknak szerveznek élményterápiás nyári tábort, a jövőben szeretnék további betegségcsoportokra is kiterjeszteni táboraikat. A Yuppi Tábort már negyedik éve azzal a kifejezett céllal szervezik meg, hogy a krónikusan beteg gyerekek kihívásokkal teli környezetben felfedezhessék és átléphessék határaikat, mely környezetben a testi és lelki biztonságukra különös figyelmet fordítunk, így elfeledkezhetnek betegségükről. Ez a módszer a terápiás rekreáció, avagy élményterápia. A táborban olyan programokon vehetnek részt közösen, amelyek tele vannak érdekes kihívásokkal, ahol meg tudják mutatni magukat, felfedezhetik saját erejüket. A lovaglás, evezés, színjátszás és zene csak néhány azok közül az izgalmas programok közül, amelyekben a gyerekeknek és új barátjaiknak része lesz a táborban. Az idén két turnust is szerveznek, két külön korosztálynak: 13–17 éves fiataloknak (kamasz turnus) és 7–12 éves gyerekeknek (kölyök turnus). A jelentkezéshez nem kell mást tenni, mint a http://yuppicamp.ro/hu/jelentkezz-2 weboldalon megnézni, hogy a gyerek kezelőorvosa rajta van-e a kapcsolattartó kezelőorvosok listáján. Amennyiben igen, akkor vele kell kapcsolatba lépni, és neki kell jelezni, hogy gyerek részt szeretne venni a táborban. Ha a kezelőorvos nem található meg a listán, még mindig jelentkezhet a gyerek saját kezelőorvosán keresztül is a táborba. A részletekről Németh Jakab Imolánál a camper@yuppicamp.ro címen vagy a 0743 519602 telefonszámon érdeklődhet, a jelentkezés határideje május 20.

 

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Felhőkarcoló
Ma, 21:00
Will Sawyer (Dwayne Johnson), aki egykor az FBI túszmentő osztagát vezette, jelenleg felhőkarcolókra specializálódott biztonsági szakértőként dolgozik. Legújabb megbízása miatt Hongkongba utazik, amikor a világ legmagasabb épülete hirtelen kigyullad, és őt kiáltják ki felelősnek. Will ellen körözést adnak ki, így kell megállítania az igazi felelősöket, tisztára mosnia a nevét, és legfőként megmenteni a családját, akik az épületben rekedtek... a tűzvonal fölött.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Mit szólsz a 2018-as világbajnokság eredményéhez?
Várható volt, megérdemeltem nyertek a franciák
A horvátok jobbak voltak
Mindegy volt, ki nyeri
Nem néztem a VB-t
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. július 19.
Most tisztázhatja azokat a problémákat barátaival vagy ismerőseivel, amelyek érzése szerint a mostani félreértéseket generálták.
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2018. július 19.)


  KONYHA
    Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...