Zárva lesz a kastély
Utoljára módositva: 2019-09-19 14:37:50

Szeptember 21-én, szombaton a nagykárolyi Károlyi-kastély, valamint a városi múzeum kiállításai magánrendezvény miatt nem lesznek látogathatók. Az üzemeltetők köszönik a megértést.

Mint ismeretes, még tavasszal határozta el a nagykárolyi önkormányzati döntéseket meghozó testület, hogy kísérleti jelleggel kibérelhető a nagykárolyi Károlyi-kastély.

A határozat értelmében legtöbb 280 személy számára lehet kibérelni a hajdani főúri lakot, mégpedig 9 óra és éjfél között. Ezen időszak alatt a kastélyt bezárják, így nem mehet majd be a nagyközönség. Bérelni értelemszerűen előzetesen lehet, mégpedig az ezt a feladatot is ellátó Gróf Károlyi Idegenforgalom-népszerűsítő Központ alapítványon keresztül. A rendezvények céljára a konferenciatermet, a 3-as számú kiállítótermet, a lovagtermet, illetőleg az azt övező emeleti részt lehet lefoglalni, méghozzá különböző összegek fejében. A lovagterem és az emeleti részek például 3 ezer eurónyi lej fejében bérelhetők, a konferenciaterem bérlése 1500 eurónak megfelelő összegbe kerül, de akár az egész is kibérelhető, mégpedig napi 5 ezer euróért.

Információink szerint eleddig a mostani a második alkalom, amikor kibérlik az impozáns építményt. Először részlegesen, a kisebb termeket, és mindössze pár órára, ez alkalommal viszont az egész épületet, és a teljes időszakra.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2020. április 7.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 50 dkg liszt, 10 dkg vaj, 2 db tojás, 2 dl tej, 2,5 dkg friss élesztő, 10 dkg ...