Zöld út a támogatásnak – jön a pénz a tasnádiaknak
Utoljára módositva: 2017-12-06 20:34:46

Szerdán estébe nyúló egyeztetésen sikerült megtalálni a módját annak, hogy a tasnádi önkormányzat átutalhassa a 184 ezer lej támogatást a Tasnádi Unirea labdarúgó-egyesületnek, amelyere a helyi tanács már októberben rábolintott.

Bár a támogatás összegéről döntés született, mindeddig nem sikeült megtalálni a módját annak, miként utalhatják át törvényes úton a klub számlájára. Ez igen nagy bajba sodorta az egyesületet, ugyanis nem három hónapja üres a kassza, így nem tudta kifizetni játékosait és a szakmai stábot. Ugyanakkor a meccspérmiumokkal is tartóznak, ezért nagy volt az elégedetlenség a játékosok részéről, akik az utolsó bajnoki mérkőzésekre már nem is akartak felkészülni.

„Jó irányba haladnak a dolgok. Most ért véget egy hosszú tárgyalás és úgy tűnik, hogy sikerült megtalálni a módját, hogy tudjuk fizetni az adósságokat is” — mondta lapunknak Zsidó Lóránt klubelnök.

A támogatás szabályzatának a tervezete pénteken kerül a helyi tanács asztalára, viszont a testületi képviselők többsége szóban már jelezte, hogy támogatni fogja a kezdeményezést. Ráadásul az önkormányzati szakbizottságok is rábolíntottak a tervezetre, így a pénteken 13 órakor kezdődő rendkívüli testületi ülésen el is fogdhatják a határozattervezetet.

Mindez azt jelenti, hogy a klub ki tudja majd fizetni játékosait és a szakmai stábot néhány napon belül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Miért szereted az őszt?
A kellemes őszi színek miatt
Végre felvehetem a kedvenc pulcsiaimat, cipőimet
Végre nincs kánikula
Az iskolakezdés miatt
Nem szeretem az őszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. szeptember 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 2-3 db padlizsán, 2 fej lila hagyma, 2 db paradicsom, 1 dl olívaolaj, 4 gerezd fokhagyma, só, bors, ...