Zöld út a támogatásnak – jön a pénz a tasnádiaknak
Utoljára módositva: 2017-12-06 20:34:46

Szerdán estébe nyúló egyeztetésen sikerült megtalálni a módját annak, hogy a tasnádi önkormányzat átutalhassa a 184 ezer lej támogatást a Tasnádi Unirea labdarúgó-egyesületnek, amelyere a helyi tanács már októberben rábolintott.

Bár a támogatás összegéről döntés született, mindeddig nem sikeült megtalálni a módját annak, miként utalhatják át törvényes úton a klub számlájára. Ez igen nagy bajba sodorta az egyesületet, ugyanis nem három hónapja üres a kassza, így nem tudta kifizetni játékosait és a szakmai stábot. Ugyanakkor a meccspérmiumokkal is tartóznak, ezért nagy volt az elégedetlenség a játékosok részéről, akik az utolsó bajnoki mérkőzésekre már nem is akartak felkészülni.

„Jó irányba haladnak a dolgok. Most ért véget egy hosszú tárgyalás és úgy tűnik, hogy sikerült megtalálni a módját, hogy tudjuk fizetni az adósságokat is” — mondta lapunknak Zsidó Lóránt klubelnök.

A támogatás szabályzatának a tervezete pénteken kerül a helyi tanács asztalára, viszont a testületi képviselők többsége szóban már jelezte, hogy támogatni fogja a kezdeményezést. Ráadásul az önkormányzati szakbizottságok is rábolíntottak a tervezetre, így a pénteken 13 órakor kezdődő rendkívüli testületi ülésen el is fogdhatják a határozattervezetet.

Mindez azt jelenti, hogy a klub ki tudja majd fizetni játékosait és a szakmai stábot néhány napon belül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Paddington 2
Ma, 15:00
Mindenki kedvenc macija, a dédelgetni való Paddington boldogan éldegél a Brown családdal Windsor Gardensben, ahol az előző részben talált otthonra. Paddington csupa szív és vidámság, és amerre csak jár, marmeládot osztogat, így nem csoda, hogy roppant népszerű a helyiek körében. A kismackóra nagy feladat vár: közeleg imádott nagynénje, Lucy századik születésnapja, ezért méltó ajándékot kell kerítenie neki. Amikor Mr. Gruber régiségboltjában észrevesz egy különleges könyvet, azonnal tudja, hogy a
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Rossz anyák karácsonya
Ma, 17:00
Az év legvarázslatosabb ünnepén, mikor minden pillanat csupa öröm és boldogság... na, ilyenkor köthetik csak fel igazán a gatyájukat az anyukák: jön a rohangálás az ajándékok után, a dekorálás és a napokon át tartó főzés. Nem is csoda, hogy Amy (Mila Kunis), Kiki (Kristen Bell) és Carla (Kathryn Hahn) ismét fellázad. A túlhajszolt trió megint szembe megy az árral, és magasról tesz a karácsonyi hagyományokra. A szabadelvű anyák ezúttal is a kimenőre hajtanak, a lehető legkevesebb energiából akarj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 19:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Star Wars: Az utolsó Jedik
Ma, 21:50
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Te megvetted-e már a karácsonyi ajándékokat?
Igen, mindig jó előre készülök, hogy semmit se felejtsek el
Még folyamatban van az ajándékok beszerzése
Nem vásárolok, saját kezűleg készítem el azokat
Dehogy, majd utolsó percben kapkodok, mint általában
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2017. december 14.
Ma valahogy nem tudja kiszámítani, hogyan fognak viselkedni az emberek. Mind a magánéletében, mind hivatásában meglepő reakciókra számíthat.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 14.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...