Zöld út a támogatásnak – jön a pénz a tasnádiaknak
Utoljára módositva: 2017-12-06 20:34:46

Szerdán estébe nyúló egyeztetésen sikerült megtalálni a módját annak, hogy a tasnádi önkormányzat átutalhassa a 184 ezer lej támogatást a Tasnádi Unirea labdarúgó-egyesületnek, amelyere a helyi tanács már októberben rábolintott.

Bár a támogatás összegéről döntés született, mindeddig nem sikeült megtalálni a módját annak, miként utalhatják át törvényes úton a klub számlájára. Ez igen nagy bajba sodorta az egyesületet, ugyanis nem három hónapja üres a kassza, így nem tudta kifizetni játékosait és a szakmai stábot. Ugyanakkor a meccspérmiumokkal is tartóznak, ezért nagy volt az elégedetlenség a játékosok részéről, akik az utolsó bajnoki mérkőzésekre már nem is akartak felkészülni.

„Jó irányba haladnak a dolgok. Most ért véget egy hosszú tárgyalás és úgy tűnik, hogy sikerült megtalálni a módját, hogy tudjuk fizetni az adósságokat is” — mondta lapunknak Zsidó Lóránt klubelnök.

A támogatás szabályzatának a tervezete pénteken kerül a helyi tanács asztalára, viszont a testületi képviselők többsége szóban már jelezte, hogy támogatni fogja a kezdeményezést. Ráadásul az önkormányzati szakbizottságok is rábolíntottak a tervezetre, így a pénteken 13 órakor kezdődő rendkívüli testületi ülésen el is fogdhatják a határozattervezetet.

Mindez azt jelenti, hogy a klub ki tudja majd fizetni játékosait és a szakmai stábot néhány napon belül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Nürnberg környékén (Bayern) otthoni, 24 órás idősápolás-háztartásbeli személyek...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
A Grincs
Ma, 15:00
Az Illumination nyolcadik egészestés animációs filmje A GRINCS, amely Dr. Seuss közkedvelt karácsonyi klasszikusa alapján készült. A Grincs egy cinikus, zsémbes zöld szőrmók története, aki el akarja lopni a karácsonyt, ám végül egy kislány őszinte ünnepi lelkesedése szívhez téríti. Vicces és szívmelengető történet a karácsony lényegéről és az optimizmus megtörhetetlen erejéről. A Grincs magányosan éldegél barlangjában a Kobak hegyen, egyetlen társasága hűséges kutyája, Max. A barlang tele van mi
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
A karácsony mentőakció
Ma, 16:40
Amikor az összes manó megbetegszik, a Mikulásra hárul a feladat, hogy a békés karácsony ünnepek érdekében gyógyírt keresve körbeutazza a Földet. Egy szerencsétlen landolást követően Párizsban találja magát, ahol nem egészen úgy működnek a dolgok, mint otthon, Lappföldön. Szerencséjére egy kedves család a segítségére siet, így talán még nincs veszve az idei karácsony.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Ragadozó városok
Ma, 20:30
Évezredekkel azután, hogy a civilizációt elpusztította egy kataklizmikus esemény, az emberiség alkalmazkodott a körülményekhez, és új életmódot fejlesztett ki. Hatalmas mozgó városok róják a föld felszínét, és könyörtelenül vadásznak a kisebb városokra. Tom Natsworthy, aki a mozgó London város egyik alsó soráról származik, találkozik a veszélyes szökevénnyel, Hester Shaw-val, és kisvártatva a saját életéért kell küzdenie... A két ellenlábas, akiknek sosem kellett volna találkozniuk, váratlanul s
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen karácsonyi ajándékokat részesítesz előnyben?
Általában élményt adok ajándékba
A hasznos dolgokat részesítem előnyben
Ár alapján választok ajándékot, ami éppen belefér a keretbe
Mindig megkérdezem az ajándékozottat, ő mit szeretne kapni
Nem szoktam ajándékozni
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 13.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...