Zöld út a támogatásnak – jön a pénz a tasnádiaknak
Utoljára módositva: 2017-12-06 20:34:46

Szerdán estébe nyúló egyeztetésen sikerült megtalálni a módját annak, hogy a tasnádi önkormányzat átutalhassa a 184 ezer lej támogatást a Tasnádi Unirea labdarúgó-egyesületnek, amelyere a helyi tanács már októberben rábolintott.

Bár a támogatás összegéről döntés született, mindeddig nem sikeült megtalálni a módját annak, miként utalhatják át törvényes úton a klub számlájára. Ez igen nagy bajba sodorta az egyesületet, ugyanis nem három hónapja üres a kassza, így nem tudta kifizetni játékosait és a szakmai stábot. Ugyanakkor a meccspérmiumokkal is tartóznak, ezért nagy volt az elégedetlenség a játékosok részéről, akik az utolsó bajnoki mérkőzésekre már nem is akartak felkészülni.

„Jó irányba haladnak a dolgok. Most ért véget egy hosszú tárgyalás és úgy tűnik, hogy sikerült megtalálni a módját, hogy tudjuk fizetni az adósságokat is” — mondta lapunknak Zsidó Lóránt klubelnök.

A támogatás szabályzatának a tervezete pénteken kerül a helyi tanács asztalára, viszont a testületi képviselők többsége szóban már jelezte, hogy támogatni fogja a kezdeményezést. Ráadásul az önkormányzati szakbizottságok is rábolíntottak a tervezetre, így a pénteken 13 órakor kezdődő rendkívüli testületi ülésen el is fogdhatják a határozattervezetet.

Mindez azt jelenti, hogy a klub ki tudja majd fizetni játékosait és a szakmai stábot néhány napon belül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Várod már a tavaszt?
Természetesen várom
Várom, de még messze van
Máris tavasz?
Nem szeretem a tavaszt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. február 24.
Találkozik valakivel, akinek úgy érzi, bármit el tudna mesélni saját belső érzéseiről. Az ilyen kitárulkozások rendkívül fontosak mindenki számára!
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. február 24.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 25 dkg csicseriborsó, 1 l zöldségleves-alaplé, 2 db burgonya, 1 szál póréhagyma, 2 gerezd fokhagyma, olívaolaj, só, bors, ...