Zöld út a támogatásnak – jön a pénz a tasnádiaknak
Utoljára módositva: 2017-12-06 20:34:46

Szerdán estébe nyúló egyeztetésen sikerült megtalálni a módját annak, hogy a tasnádi önkormányzat átutalhassa a 184 ezer lej támogatást a Tasnádi Unirea labdarúgó-egyesületnek, amelyere a helyi tanács már októberben rábolintott.

Bár a támogatás összegéről döntés született, mindeddig nem sikeült megtalálni a módját annak, miként utalhatják át törvényes úton a klub számlájára. Ez igen nagy bajba sodorta az egyesületet, ugyanis nem három hónapja üres a kassza, így nem tudta kifizetni játékosait és a szakmai stábot. Ugyanakkor a meccspérmiumokkal is tartóznak, ezért nagy volt az elégedetlenség a játékosok részéről, akik az utolsó bajnoki mérkőzésekre már nem is akartak felkészülni.

„Jó irányba haladnak a dolgok. Most ért véget egy hosszú tárgyalás és úgy tűnik, hogy sikerült megtalálni a módját, hogy tudjuk fizetni az adósságokat is” — mondta lapunknak Zsidó Lóránt klubelnök.

A támogatás szabályzatának a tervezete pénteken kerül a helyi tanács asztalára, viszont a testületi képviselők többsége szóban már jelezte, hogy támogatni fogja a kezdeményezést. Ráadásul az önkormányzati szakbizottságok is rábolíntottak a tervezetre, így a pénteken 13 órakor kezdődő rendkívüli testületi ülésen el is fogdhatják a határozattervezetet.

Mindez azt jelenti, hogy a klub ki tudja majd fizetni játékosait és a szakmai stábot néhány napon belül.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 21.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...