Zöldasztalnál nyert Egri
Utoljára módositva: 2019-11-13 16:40:18

Csak négy fordulóra vonták be a versenyigazolványát Lucian Șuneának, az Aranyosmeggyesi Dacia labdarúgócsapat játékosának, mivel az október 27-i, hazai bajnoki mérkőzésen megütötte a játékvezetőt.

Mint arról beszámoltunk, a Liga 4 tizedik fordulóján az aranyosmeggyesiek nagy meglepetésre, az 55. percben már 2–0-ra vezettek a vendég Avasfeslőfalui Energia ellen. Egy szögletnél viszont Șunea összeszólalkozott az egyik csapattársával, pofozkodás is volt, amiért a bíró büntetett. A szóban forgó játékosnak ez volt a második sárga lapja, így ki lett állítva, amiért egy újabb pofon követett, ezúttal a játékvezető kapta. A bíró lefújta a meccset, így a Dacia – a várakozásoknak megfelelően – zöldasztalnál elvesztette a meccset, a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) fegyelmi bizottsága viszont Șuneát csak 4 forduló eltiltással büntette, de további 300 lej bírság kifizetésére kötelezett.

Változott a Liga 5 B-csoportjában az október 3-i Egri Sasok – Borválaszúti Prietenia mérkőzés eredménye is, miután a hazaiak jelezték, hogy a vendégek szabálytalan játékoshelyettesítést eszközöltek a találkozó előtt. A fegyelmi bizottság jóvá hagyta az óvást, így a 10. fordulóban jegyzett Egri – Prietenia 1–2-es eredményt törölték, és az egriek javára írták a 3–0-s eredményt és a három pontot. Ezzel a Borválaszút marad a széria első helyén, de már csak 2 pont az előnye az üldöző kökényesdiek előtt. Az állás: 1. Borválaszút 21 pont, 2. Kökényesd 19, 3. Egri 16.

Eltiltások

2 forduló + 65 lej bírság: Fazekas Félix (Egri Sasok).

2 forduló + 75 lej bírság: Sergiu Pop (Homoródi Codreana).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2020. január 26.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 csokor újhagyma, 6 ek. olívaolaj, 1–2 szelet szikkadt kenyér, 50 dkg csirkemellfilé (darálva), 1 db tojás, só, ...