Zöldasztalnál nyertek az Egri Sasok
Utoljára módositva: 2017-10-04 16:42:03

Az egészségügyi személyzet hiánya miatt nem játszották le a múlt hétvégén a Borválaszúti Prietenia – Egri Sasok ötödosztályos labdarúgó-mérkőzést. 

A házigazdák kellett volna biztosítsák az egészségügyi felügyeletet a mérkőzés idejére, viszont – mivel ez nem történt meg –, a bírók nem engedélyezték a találkozó rendezését. Az ügyet a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) fegyelmi bizottsága tárgyalta legutóbbi gyűlésén, ahol megszületett a várható döntés: 3–0-ra nyert zöldasztalnál az Egri Sasok. Ezzel az egriek feljöttek a Liga 5 táblázatának a 9. helyére, a borválaszút pedig visszacsúszott a 11. pozícióba.

Döntés született az Apai Victoria – Madarászi Șoimii negyedosztályos bajnokin történt kakaskodás ügyében: a rendkívüli sportszerűtlen szabálytalanságot vétett apai Marian Bodeát, illetve a sértett madarászi Mándi Attilát – aki visszaütött és szidta a vele szabálytalankodó Bodeát – egyenként két fordulóra tiltották el, illetve 65 lej bírságot is fizetniük kell.

Az ellenfél szándékos bántalmazásáért lett kiállítva az Érendrédi Real játékosa, Lakatos József is, akit két fordulót eltiltással büntettek, illetve 65 lej bírság kifizetésére kötelezték.

Egy forduló eltiltással büntették a két sárga lap után kiállított Csenteri Benczét (Viitorul Lucăceni), akinek 20 lej bírságot kell fizetnie. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
NINCS POLL
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. december 18.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db sütőtök, 2–3 db cékla, olívaolaj, só, bors, 1 nagy marék dió, frissen reszelt szerecsendió, 4 szelet ...