Zöldasztalnál nyertek az Egri Sasok
Utoljára módositva: 2017-10-04 16:42:03

Az egészségügyi személyzet hiánya miatt nem játszották le a múlt hétvégén a Borválaszúti Prietenia – Egri Sasok ötödosztályos labdarúgó-mérkőzést. 

A házigazdák kellett volna biztosítsák az egészségügyi felügyeletet a mérkőzés idejére, viszont – mivel ez nem történt meg –, a bírók nem engedélyezték a találkozó rendezését. Az ügyet a Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) fegyelmi bizottsága tárgyalta legutóbbi gyűlésén, ahol megszületett a várható döntés: 3–0-ra nyert zöldasztalnál az Egri Sasok. Ezzel az egriek feljöttek a Liga 5 táblázatának a 9. helyére, a borválaszút pedig visszacsúszott a 11. pozícióba.

Döntés született az Apai Victoria – Madarászi Șoimii negyedosztályos bajnokin történt kakaskodás ügyében: a rendkívüli sportszerűtlen szabálytalanságot vétett apai Marian Bodeát, illetve a sértett madarászi Mándi Attilát – aki visszaütött és szidta a vele szabálytalankodó Bodeát – egyenként két fordulóra tiltották el, illetve 65 lej bírságot is fizetniük kell.

Az ellenfél szándékos bántalmazásáért lett kiállítva az Érendrédi Real játékosa, Lakatos József is, akit két fordulót eltiltással büntettek, illetve 65 lej bírság kifizetésére kötelezték.

Egy forduló eltiltással büntették a két sárga lap után kiállított Csenteri Benczét (Viitorul Lucăceni), akinek 20 lej bírságot kell fizetnie. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Eladó Ház
Eladó ház Nagykároly központjában. Telefon: 0722521126.
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Az elrabol hercegnő
Ma, 15:00
Leírás
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Előzetes
Bosszúvágy
Ma, 16:40
A chicagói sebészorvos, Dr. Paul Kersey (Bruce Willis) csak közvetetten ismeri az utcai erőszakot, amit a műtőjébe került számtalan áldozat szenved el. Ám mindez megváltozik, mikor feleségét (Elisabeth Shue) és lányát (Camila Morrone) brutális támadás éri külvárosi otthonukban. Megelégelve a túlterhelt rendőrség tétlenségét, a bosszúvágytól fűtött Paul maga ered az elkövetők nyomába, hogy igazságot szolgáltasson. A megszaporodó önítélkezésekre a média is felfigyel, a lakosság pedig azt találgatj
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Tomb Raider
Ma, 18:45
A rettenthetetlen, független fiatal nő, Lara Croft kislány volt még, mikor édesapja, a különc kalandor nyomtalanul eltűnt. Most, 21 évesen, csak él bele a világba; East London nem túl bizalomgerjesztő utcáit rója biciklis futárként, miközben alig telik neki lakbérre, és alig ér oda időben a főiskolai előadásokra. Mindenáron a saját lábán kíván megállni, így nem hajlandó átvenni apja cégbirodalmának irányítását, ahogy az is szent meggyőződése, hogy Lord Croft még él. Hét év eltelte és a tényekkel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Gringo
Ma, 21:00
jóhiszemű és becsületes jenki, Harold Soyinka (David Oyelowo) látszólag egy zökkenőmentes üzleti útra indul Mexikóba. De ami a határon túl vár rá, az a legvadabb rémálmait is felülmúlja: hirtelen egy drogkartell és a kábítószer-ellenes ügyosztály kereszttüzében találja magát, és mire rádöbben, hogy sunyi kollégái bepalizták, a törvénytisztelő állampolgárból körözött bűnözővé válik. A világ egyik legveszélyesebb helyén mindenre elszánt gengszterek és morális dilemmával küzdő zsoldosok eszén kell
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Melyik a kedvenc téli sportod?
A síelés
A snowboardozás
A korcsolyázás
A szánkózás
A jégkorongozás
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
HOROSZKÓP
Válassza ki csillagjegyét:
2018. március 22.
Bánjon ma óvatosan a pénzzel! Ez vonatkozik saját pénztárcájára is, de üzleti döntéseiben sem árt most megfontoltabbnak lennie, mint általában.
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. március 22.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 1 db hagyma, 1 db karfiol, 2 db burgonya, 5 dkg vaj, 7 dl zöldségleves-alaplé, 1 db bagett, ...