Zöldasztalnál vesztett Halmi és Homoród
Utoljára módositva: 2017-11-08 14:28:38

Mint ahogy az előre borítékolható volt: a Sárközújlaki SE – Halmi Speranța negyedosztályos mérkőzést a házigazdák megnyerték zöldasztalnál 3–0-ra, miután a vendégek az elmúlt hétvégi találkozó 85. percében megorroltak a bíróra és elhagyták engedély nélkül elhagyták a pályát.

A Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) fegyelmi bizottságának a döntése értelmében, emellett a halmiaknak 200 lej bírságot is fizetniük kell, míg Egyed Máté, a Speranța együttes képviselője – aki nem kívánta aláírni a meccslapot és a jegyzőkönyvet – utolsó figyelmeztetésben részesült.

Ezzel az eredménnyel a sárköziek a 7-ikről a 4. helyre jöttek fel a Liga 4 A-csoportjának a táblázatában, a halmiak pedig egy pozíciót visszacsúsztak, így a 7. helyen állnak.

Egy forduló felfüggesztéssel úszta meg a szombati esetet Maiorciac Zsolt, az Óvári Someșul vezetőségi tagja és labdarúgója, amiért az Aranyosmeggyesi Dacia elleni találkozón a bírók személyére sértő kifejezést használt. A fegyelmi bizottság enyhítő körülménynek tekintette, hogy a kedd késő délutáni gyűlésén Maiorciac elismerte tettét és elnézést kért a sértettektől, így a játékosnak felezték a büntetést, és egy fordulóra függesztették fel versenyigazolványát, illetve 75 lej pénzbírságot kell fizetnie.

Döntés született a Homoródi Codreana – Luceafărul Decebal ötödosztályos mérkőzésen történt incidensekkel kapcsolatban is: a két héttel ezelőtti bajnoki az 50. percben félbeszakadt, miután a hazai csapat játékosai lökdösni kezdték a játékvezetőt. A meccset 3–0-ra megnyerte zöldasztalnál a Luceafărul, amely ezáltal egy pontra megközelítette az Liga 5 táblázatában az éllovas Erdődi Cetatét, míg a Codreana helyet cserélt az Egri Sasokkal, és a 13. helyen áll. Viszont ezen felül három a homoródiak három játékosát is „kényszerpihenőre” küldte az AJF a bíró lökdösése, vagy a játékvezető személyére tett sértő kifejezések használata miatt: Mihai Groza 3, Vlad Buga 2, Adrian Talpoş 3 fordulóra lett eltiltva és egyenként 75 lej bírságot is fizetniük kell.

További felfüggesztések

1 forduló

Balog Tamás (20 lej bírság; Óvári Someșul)

Balog Sorin (20 lej; Aranyosmeggyesi Dacia)

Valentin Gerhard (20 lej; Meggyesgombási Venus)

Doru Găvruş (20 lej; Szamárhegyi Viitorul)

Holeva Alin (20 lej; Mezőteremi Victoria)

Stejărel Bărbuş (65 lej; Érkávási Olimpia).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Bűbáj herceg és a nagy varázslat
Ma, 17:00
Bűbáj herceget szörnyű átok sújtja, Bűbájos kisugárzásától a királyság minden nőnemű lakója egyből beleszeret, ám mivel ez csak varázslat, képtelen megtalálni így az igaz szerelmet. És ha a 21. születésnapjáig nem lel rá az igaz szerelemre, az átok végérvényesen beteljesedik.
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2

Helyfoglalás
Örökség
Ma, 21:00
Miután Ellen, a Graham család nagymamája meghal, lánya egyre több megmagyarázhatatlan eseménnyel szembesül anyja múltjából. Minél többet fedeznek fel az elhunyt asszony életéből, annál baljósabb változások következnek be a család élő tagjainak életében. Ari Aster első nagyjátékfilmje egy család szétesésének mesterien bemutatott, lidércnyomásos látomása, bővelkedik hátborzongató jelenetekben. A családi gyász baljós, mélyen nyugtalanító események elindítója. És mi lehet a vérfagyasztó örökség?
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Figyelemmel követed-e a VB-t?
Nem kérdés, ez az év eseménye
Figyelemmel követem, de azért nem mindenáron
Ha olyan meccs van, ami érdekel, azt megnézem
Legfeljebb a társaság miatt nézek focit
Nem érdekel a foci, a VB-t sem nézem
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. június 21.)


    KONYHA
      Hozzávalók: 1 csomag rétestészta (de leveles tésztával is jó), 10 dkg spenót, 20 dkg túró, 1 db tojás, ...