Zöldasztalnál vesztett Halmi és Homoród
Utoljára módositva: 2017-11-08 14:28:38

Mint ahogy az előre borítékolható volt: a Sárközújlaki SE – Halmi Speranța negyedosztályos mérkőzést a házigazdák megnyerték zöldasztalnál 3–0-ra, miután a vendégek az elmúlt hétvégi találkozó 85. percében megorroltak a bíróra és elhagyták engedély nélkül elhagyták a pályát.

A Szatmár Megyei Labdarúgó Egyesület (AJF) fegyelmi bizottságának a döntése értelmében, emellett a halmiaknak 200 lej bírságot is fizetniük kell, míg Egyed Máté, a Speranța együttes képviselője – aki nem kívánta aláírni a meccslapot és a jegyzőkönyvet – utolsó figyelmeztetésben részesült.

Ezzel az eredménnyel a sárköziek a 7-ikről a 4. helyre jöttek fel a Liga 4 A-csoportjának a táblázatában, a halmiak pedig egy pozíciót visszacsúsztak, így a 7. helyen állnak.

Egy forduló felfüggesztéssel úszta meg a szombati esetet Maiorciac Zsolt, az Óvári Someșul vezetőségi tagja és labdarúgója, amiért az Aranyosmeggyesi Dacia elleni találkozón a bírók személyére sértő kifejezést használt. A fegyelmi bizottság enyhítő körülménynek tekintette, hogy a kedd késő délutáni gyűlésén Maiorciac elismerte tettét és elnézést kért a sértettektől, így a játékosnak felezték a büntetést, és egy fordulóra függesztették fel versenyigazolványát, illetve 75 lej pénzbírságot kell fizetnie.

Döntés született a Homoródi Codreana – Luceafărul Decebal ötödosztályos mérkőzésen történt incidensekkel kapcsolatban is: a két héttel ezelőtti bajnoki az 50. percben félbeszakadt, miután a hazai csapat játékosai lökdösni kezdték a játékvezetőt. A meccset 3–0-ra megnyerte zöldasztalnál a Luceafărul, amely ezáltal egy pontra megközelítette az Liga 5 táblázatában az éllovas Erdődi Cetatét, míg a Codreana helyet cserélt az Egri Sasokkal, és a 13. helyen áll. Viszont ezen felül három a homoródiak három játékosát is „kényszerpihenőre” küldte az AJF a bíró lökdösése, vagy a játékvezető személyére tett sértő kifejezések használata miatt: Mihai Groza 3, Vlad Buga 2, Adrian Talpoş 3 fordulóra lett eltiltva és egyenként 75 lej bírságot is fizetniük kell.

További felfüggesztések

1 forduló

Balog Tamás (20 lej bírság; Óvári Someșul)

Balog Sorin (20 lej; Aranyosmeggyesi Dacia)

Valentin Gerhard (20 lej; Meggyesgombási Venus)

Doru Găvruş (20 lej; Szamárhegyi Viitorul)

Holeva Alin (20 lej; Mezőteremi Victoria)

Stejărel Bărbuş (65 lej; Érkávási Olimpia).

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
Állás
Németországba (Bayern, Nürnberg környékére) tapasztalt betegápolókat keresünk (nők-férfiak)...
Tovább >>>
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Robin Hood
Ma, 18:50
Felejts el mindent, amit a legendás tolvajról eddig hallottál. Azt hiszed, ismered őt, de nem is tévedhetnél nagyobbat. Robin of Loxley és egy mór harcos szilaj története ölt testet ebben a vakmerő és vagány históriában... A keresztes háború véres csatamezőin edződött nemes, Robin of Loxley (Taron Egerton) nem is sejti milyen kegyetlen és korrupt erővel kell szembenéznie, mikor visszatér angol földre, ahol a Nottingham-i seriff a szent háború ürügyén alatt teljesen kisemmizte alattvalóit. Robin
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Szoktál-e karácsonyi vásárba járni?
Természetesen, nemcsak a helyi, környékbeli vásárokba is elmegyek
A közelben lévő vásárokban szoktam nézelődni, hozzátartozik a karácsonyhoz
A helyi vásárba nézünk ki a családdal
Nem szeretem a karácsonyi vásárt
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2018. december 19.)


    KONYHA
    Hozzávalók a tésztához: 35 dkg finomliszt, 4 db tojás, 15 dkg kristálycukor, 25 dkg méz, 1 tk. szódabikarbóna, 1 ...