Zseniális új szolgáltatás a Skype-ban
Utoljára módositva: 2019-02-11 14:28:31

A videós csevegések közben egy kattintással elhomályosíthatjuk a hátteret.

A Microsoft kiadott egy rég várt szolgáltatást a Skype PC és Mac változatához, amely a háttér helyett a beszélőre irányítja a figyelmet.

A funkció Skype Windows, Mac és Linux rendszereken futó verzióján használható, és az a lényege, hogy a program mesterséges intelligencia felhasználásával leválaszt bennünket – a hajunkat, a kezünket, a szemüvegünket stb. – a háttérről, és minden zavaró elemet elmaszatol mögöttünk, illetve körülöttünk. A megoldás nagy előnye, hogy nem szünteti meg teljesen a hátteret, csupán összemossa, hogy a beszélgetés közben semmi se vonja el a figyelmet rólunk.

A beállító menüben előképet kapunk a háttér elhomályosításáról, és a funkciót a video streamen végzett jobb kattintással menet közben is engedélyezhetjük.

Egyelőre még nem tudni, hogy az okostelefonokon mikor jelenik meg az új szolgáltatás, pedig nagy szükség lenne rá, mert az Androidon és az iOS-en ugyan már most is vannak a hátteret elhomályosító portré módok, de videóra ezek egyike sem alkalmazható.

https://computerworld.hu

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
 • Nincs kapcsolodó cikk
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Alelnök
Ma, 21:10
Az Oscar-díjas és igen szórakoztató A NAGY DOBÁS-ban Adam McKay író-rendező a 30-as évekbeli nagy gazdasági világválság óta a legnagyobb pénzügyi összeomláshoz vezető Wall Street-i trükközésről rántotta le a leplet. Új filmje, az ALELNÖK egy újabb igaz sztorit vázol: a jelenkori amerikai politika egyik legzárkózottabb és legtitkolódzóbb elméjét, Richard Bruce (Dick) Cheneyt állítja a középpontba, Christian Bale újabb nagy átalakulást prezentáló alakításában. Szereplőtársai Amy Adams, Steve Carel
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen filmeket nézel szívesen a moziban?
Vígjáték
Horror
Sci-fi
Romantikus
Nem járok moziba
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
 • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
 • Az összes megtekintése
  Radarok Szatmár megyében
  (2019. február 23.)


  KONYHA
  Hozzávalók: 3 dkg élesztő, 3 dl tej, 1 tk. cukor, 50 dkg liszt (+ a szóráshoz), 2 tojás sárgája, ...