Zsiga ismét munkába állt
Utoljára módositva: 2014-03-19 17:48:52

Kedden barátságos mérkőzésen játszott kilencven percet a Szatmárnémeti Olimpia FC labdarúgócsapat középpályása, az egykori házi gólkirály Zsiga Ervin, aki decemberben két térdműtéten esett át.

Zsiga Ervin teljes értékű edzéseket végez

Felépülése óta először játszott kilencven percet Zsiga Ervin, a Szatmárnémeti Olimpia FC labdarúgója. A középpályás decemberben térdműtéteken esett át, ezért a téli felkészülése kimaradt, így nem tudta megkezdeni csapattársaival a szezonközi alapozást. A játékos elmondta, körülbelül három megkezdte a teljes értékű edzéseket és már nagyon várta, hogy végre pályára léphessen. Csik Tibor vezetőedző kedden megadta a lehetőséget a középpályásnak, és végig játszhatta az Óvári Someşul elleni barátságos mérkőzést (1–1).

„Még látszik a játékán a két hónapos kiesés, a meccshiány. Várjuk, hogy visszanyerje a formáját, szükségünk van rá, nem mondtunk le róla. A következő három tétmeccsen viszont még nem akarom bevetni, mivel nem rizikózhatok, hiszen az FC Olt, a Vâlcea és az FC Bihor elleni pontok nagyon fontosak, hogy megerősítsük pozíciónkat az első hatban. Most a csapatérdeket kell nézni” – magyarázta Csik Tibi.

Amennyiben Zsiga visszanyeri régi formáját, akkor minden bizonnyal egy erős támadó középpályája lesz az Olimpia FC-nek, ahol helyet kap még Gavrilescu, Villand, Svarczkopf és Faur, Boştinával és Bujorral a kapu előtt pedig lesz félnivalója az ellenfélnek.

Mint ismeretes, az Olimpia FC kiválóan kezdte a tavaszi idényt. Három mérkőzésből hét pontot hozott ki úgy, hogy a legénység teljesítette a kötelezőt: az Aradi UTÁ-t idehaza, a sereghajtó Minerul Motrut pedig idegenben verte, a feljutásra esélyes CSU Craiovával pedig itthon tartott egy pontot. Ezzel felkapaszkodott a Liga 2 2-es csoportjában a táblázat ötödik helyére. A bajnoki alapszakasz után kezdődik a rájátszás, a széria legjobb hat együttese pedig a feljutásért, a 7–12. helyezettek pedig a kiesés ellen küzdenek. Pénteken 16 órától az Olimpia Stadionba látogató FC Olt Slatina talán az utolsó esélyét játssza majd, hogy a jelenlegi 8. helyről az első hatba jöjjön fel, ugyanakkor a „sárga–kékek” nem hibázhatnak, mert sűrű a középmezőny, ugyanis a 6. helyen tanyázó Resicabányai Metalulnak, illetve a 4. pozíciót elfoglaló Besztercei Gloriának is – az Olimpiához hasonlóan – 25 pontja van a tabellán, míg a 7. FCU Craiova 23 egységgel üldözi ezt a hármast, a Slatinának pedig 21 pontja van.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
APRÓHIRDETÉS
SZATMÁRI NAP

Helyfoglalás
Előzetes
Annabelle 2. - A teremtés
Ma, 21:05
Leírás: A félelem nem múlik el. A Gonoszt nem lehet lerázni: mindig visszatér, és arra csap le, aki a leginkább megérdemelné a jót. Egy babakészítő évekkel ezelőtt elveszítette a lányát, és még mindig nem heverte ki a tragédiát. Azt hiszi, a jóság segít majd felejtenie és megbékélnie. Ezért amikor ő és a felesége hírét veszi, hogy valahol a környékükön bezárnak egy árvaházat, befogadják magukhoz az intézményt vezető apácát és neveltjeit: egy csapat árva kislányt. De a lányokkal még valami érkez
Grand Mall, Iuliu Maniu utca 2
MoziSzinházBuliEgyéb
KÉPGALÉRIÁK
NAVIGÁTOR


KÖRKÉRDÉS
Milyen programok érdekelnek leginkább az idei PMN-en?
Természetesen a koncertek
A nivós színházi előadások
A hagyományőrző néptáncok, népzenei előadások
A bábszínházi előadások
A gasztronómiai programok
Egyéb, leírom hozzászólásban
Szavazok
SEBESSÉGMÉRÉS
  • Sajnos ma még nem kaptunk információt a radarokról a megyében!
  • Az összes megtekintése
    Radarok Szatmár megyében
    (2017. augusztus 21.)


    KONYHA
    Hozzávalók: 8 dkg lila hagyma, 50 dkg paradicsom, 25 dkg koktélparadicsom, 10 dkg joghurt, 1 dl tejszín + a ...