×
2021. 10 21.
Csütörtök
Orsolya
20 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.25 RON
100HUF = 1.36 RON
Sport

10OLIMPIA: Gálameccs vasárnap

2021.06.25 - 14:52
Megosztás:
10OLIMPIA: Gálameccs vasárnap
Száz év sárga-kék történelmének jegyében játszanak gálamérkőzést a Szatmárnémeti Olimpia legutóbbi fél évszázadának legismertebb labdarúgói vasárnap 11. órától a Daniel Prodan Stadionban.

A 10OLIMPIA elnevezésű centenáriumi rendezvénysorozat első felvonásán a zöld gyepen láthatjuk majd a 70-es, 80-as és 90-es évek legnagyobb kedvenceit. Az egyik szervező, Csik Tibor lapunknak elmondta, hogy generációkra osztva előbb az idősebbek, majd a fiatalabbak lépnek pályára a meccsen, eddig 53-an jelezték részvételi szándékukat. 
Többek között Knoblau László, Puiu Melnic, Pataki Zoltán, Paul Levente, Paul Mihai, Esztinka Sándor, Csenteri József, Dacian Nastai, Liviu Năstruț, Temfli Imre, Roszel Róbert, Adrian Dulcea, Cosmin Iuhas, Marian Pop, Ciprian Brata és még sokan mások.
A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal és Helyi Tanács által finanszírozott esemény szervezői többek között a klub korábbi legendái, Csík Tibor, Paul Mihai, Paul Levente (képünkön ebben a sorrendben balról jobbra, balról a harmadik Kereskényi Gábor polgármester) és Florin Fabian. Értesülésünk szerint a 10OLIMPIA centenáriumi rendezvénysorozat szeptemberben folytatódik. 

Pesek Attila

Megtörik a jég Váradszentmártonon?
Váradszentmártonon játszik szombat délután a Szatmárnémeti VSK labdarúgócsapata, amely az előzetes várakozásokkal ellentétben nem egy gondmentes találkozóra készül a Luceafărul ellen, hanem alsóházi rangadót játszik.
Totális csőd: hét-null Désen
Az áprilisi ötös után ezúttal hét góllal kapott ki a Szatmárnémeti VSK labdarúgócsapata a Dési Someșul otthonában, így már csak az a kérdés, hogy ki lesz az első, aki elhagyja a süllyedő hajót.
Kolozsváron is VSK-vereség
Nem sikerült pontot hozni Kolozsvárról sem, így három forduló után továbbra is pont nélkül az alsóházban foglal helyet a Szatmárnémeti Városi Sportklub harmadosztályos labdarúgócsapata.
Cookie