×
2021. 05 13.
Csütörtök
Szervác, Imola
13 °C
Gyenge eső
1EUR = 4.93 RON
1USD = 4.06 RON
100HUF = 1.38 RON
Vidék

A Krasznában találták meg az eltűnt férfit

2021.04.12 - 18:59
Megosztás:
A Krasznában találták meg az eltűnt férfit
Hétfőn reggel jelentették a rendőrségen egy 60 éves domahídai férfi eltűntét — a hatóság a keresésére is indult, s mivel település határában folyó Kraszna partján megtalálták ruhadarabjait, a katasztrófavédelem segítségét kérték a keresés folytatásához.

A helyszínre négy katonai tűzoltó érkezett egy bevetési kocsival és gumicsónakkal két órán keresztül pásztázták a folyószakaszt, míg végül megtalálták a férfi élettelen testét a vízben. A rendőrség nyomozást indított a történtek kiderítése érdekében.

Hegyimentők találták meg
Vasárnap reggel a 112–es egységes segélyhívón riasztották a Szatmár Megyei Salvamont Hegyimentő Szolgálatot is, és kérték segítségüket egy eltűnt személy felkutatásához, akinek szombatról vasárnapra virradóan veszett nyoma avasfelsőfalui otthonából.
Másodfokú árvízriasztás péntek éjfélig a Túr és a Kraszna Szatmár megyei szakaszán
Péntek éjfélig érvényes másodfokú (narancssárga) árvízriasztást adtak ki csütörtökön a hidrológusok két Szatmár megyei folyóra, illetve egy elsőfokú (sárga) riasztást tucatnyinál több folyó vízgyűjtő medencéjére és a Konstanca megyei folyókra.
Sok az eső, de nincs árvízveszély
A figyelmeztető szintet fogja elérni ma a Túr és a Kraszna, de kiönteni nem fog egyik folyó sem. A Szamoson még ekkora gond sincs, ennek medre elnyeli a januárban szokatlanul nagy hozamot.
Cookie