×
2021. 11 29.
Hétfő
Taksony
6 °C
Gyenge eső
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Szatmárnémeti

A reptéren buktak le

2021.10.04 - 19:37
Megosztás:
A reptéren  buktak le
Október 3-án a Szatmárnémeti Légi Közlekedési Rendőrkapitányság munkatársai egy 33 éves Konstanca megyei és egy 23 éves vámfalui férfit tartóztattak fel a Szatmárnémeti Nemzetközi Repülőtéren, akik gyanús PCR-tesztet mutattak fel.

A két férfi negatív RT-PCR-tesztet mutatott fel a beszállási procedúra során, azonban a rendőröknek gyanúsak voltak az igazolások, ezért alapos ellenőrzésnek vetették alá azokat, s kiderült, hogy a két férfi egyetlen engedéllyel rendelkező laboratóriumban sem végeztetett koronavírustesztet, tehát a felmutatott laborvizsgálati eredmények hamisak voltak. A nyomozás során a rendőrök megállapították, hogy a hamisítványt egy 39 éves avasújfalui (Certeze) férfi állította ki. Az ügyben okirathamisítás vádjával indult eljárás.

Megint odaadták a telket
Harmadjára szavaz a szatmárnémeti tanács a Országos Beruházási Vállalat (CNI) uszodaépítése ügyében, március és október után megint napirenden volt ez a terv a mostani, novemberi tanácsülésen.
Advent: az utolsó méterek
Szinte minden készen áll egy hangulatos karácsonyváróhoz Szatmárnémetiben. Helyükön a vásári faházak, fent lógnak a fákon a LED-ek, az oszlopokon a fényfüzérek, készül az óriási adventi koszorú.
Természetes egészség a Bioshopban (X)
Napjainkban egyre többen és egyre többet foglalkozunk egészségünkkel, annak megőrzésével. Mivel csak a legjobbat szeretnénk önmagunknak és családtagjainknak, előszeretettel fordulunk a természetes alapanyagokból készült, bio- és natúr termékek irányába. Ezek beszerzésére bizalommal térhetünk be a szatmárnémeti Bioshop bioboltba, ahol minőségi natúr termékek széles választékával találkozhatunk.
Cookie