×
2020. 09 26.
Szombat
Jusztina
20 °C
Borult idő
1EUR = 4.88 RON
1USD = 4.19 RON
100HUF = 1.34 RON
Vidék

A roncsokban rekedtek

2019.09.05 - 14:27
Megosztás:
A roncsokban rekedtek

Pár óra leforgása alatt két nagyon súlyos baleset történt Batizon és Pusztadarócon, mindkét sofőrt ki kellett vágni a roncsokból.

Csütörtökön kora délelőtt, 8 óra 30 perckor riasztották a mentési egységeket — a 19–es országút Batizon átvezető szakaszán történt súlyos baleset, ahol eddig még tisztázatlan körülmények között rohant egymásba két személygépkocsi, akkora intenzitással, hogy az egyik az út menti árokba csapódott, női sofőrje pedig a roncsban rekedt. A súlyosan sérült, de eszméleténél lévő nőt a helyszínre érkezett katasztrófavédelmisek feszítővágók segítségével szabadították ki, s állapotának stabilizálását követően rohammentővel szállították a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórházba. A baleset pontos körülményeinek kiderítése jelenleg is folyamatban van.

Jóformán vissza sem értek állomáshelyükre a katonai tűzoltók és a rohammentősök, amikor 10 óra 30 perckor újabb riasztás érkezett — ugyancsak a 19–es országút, de már Pusztadarócon átvezető szakaszán történt baleset: egy Volkswagen Family sofőrje fordulási manővert hajtott végre (valószínűleg alaposabb körültekintés nélkül) , amikor oldalba kapta egy kamion. A személygépkocsit vezető nő a roncsokban rekedt, ahonnan őt is feszítővágók segítségével szabadították ki a katasztrófavédelmisek s az öntudatánál lévő sérültet a helyszíni ellátást követően rohammentővel szállították kórházba.

 

Cookie