×
2020. 07 16.
Csütörtök
Valter
15 °C
Közepes felhősödés
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.24 RON
100HUF = 1.37 RON
Külföld

A Támadás a Fehér Ház ellen 3. maradt a hétvégi amerikai kasszasikerlista csúcsán

2019.09.02 - 12:45
Megosztas :
 • A Támadás a Fehér Ház ellen 3. maradt a hétvégi amerikai kasszasikerlista csúcsán

  A Támadás a Fehér Ház ellen 3. - A védangyal bukása a hétvégén továbbra is maradt az amerikai kasszasikerlista csúcsán.

   

  A Gerard Butler és Morgan Freeman főszereplésével forgatott akciófilm péntektől vasárnapig 11,5 millió dollárt keresett az észak-amerikai mozikban, és a munka ünnepe (Labour Day) miatti hétfői munkaszüneti nappal együtt várhatóan négy nap alatt 14,4 millió dollár lesz a jegybevétele.

  A listát ismertető Variety.com emlékeztetett rá, hogy a produkció két hete került a mozikba, eddigi bevétele csaknem 44 millió dollár.

  A munka ünnepe, amit mindig szeptember első hétfőjén tartanak meg Amerikában, rendszerint sok mozinézőt vonz. Idén azonban nem számítanak nagy rohamra a mozik. A Támadás a Fehér Ház ellen 3. része könnyedén megtartotta vezető helyét.

  A kasszasikerlista második helyén a Jó srácok állnak 9,1 millió dollár jegyeladással, ami 11,5 millióra kúszik fel a hétfői bevétellel együtt. A vígjáték az elmúlt három héten 58 millió dollárt keresett Észak-Amerikában.

  Az oroszlánkirály 6,7 millió dolláros hétvégi jegyeladással a harmadik. A hétfői nappal együtt 8,8 millió dollárra rúg majd a négynapos bevétele. A Disney produkciója globálisan már 1,56 milliárd dolláros bevételnél tart.

  A toplista negyedik helyén a Halálos iramban: Hobbs és Show áll 6,2 millió dollárral, ami hétfőn várhatóan 8 millió dollárra  nő. A Dwayne Wade és Jason Statham főszereplésével forgatott akciófilm világszerte 648 millió dolláros jegyeladásnál tart.

  Az ötödik helyre a Sony Overcomer című filmje került 5,7 millió dollárral, ami az ünnepen várhatóan 7,9 millió dollárra nőhet.

  Cookie