×
2021. 12 05.
Vasárnap
Vilma
0 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.36 RON
Szatmárnémeti

A tökéletes mosoly titka — kicsiknek és nagyoknak (X)

2021.11.25 - 18:28
Megosztás:
A tökéletes mosoly titka — kicsiknek és nagyoknak (X)
A testileg-lelkileg kiegyensúlyozott, egészséges emberek mindig jó benyomást keltenek. A szép és ép, fehér fogak pedig a magabiztos, boldog emberek mosolyának elengedhetetlen kellékei. Dr. Cociş Hajnalka fogorvos számára az a legnagyobb elismerés, ha a páciensek, kicsik és nagyok egyaránt örömmel és magabiztosan, széles mosollyal hagyják el a rendelőt.

A több mint egy évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkező doktornő fontosnak tartja, hogy az orvos és a páciens között kialakuljon egy bizalmi kapcsolat, ami elősegíti, hogy a fogorvosi székben helyet foglaló páciens nyugodtan és türelmesen tűrje a beavatkozást. Dr. Cociş Hajnalka fogászati rendelőjében felnőtt- és gyermekfogászat egyaránt működik, az érzéstelenítést modern módszerekkel, általában komputerizált technológiával hajtják végre — így pedig valóban el lehet felejteni a fogorvostól való félelmet. A fájdalommentes élményt, a szakértelembe vetett bizalmat gyerekkorban érdemes megalapozni, hiszen a kicsi korban szerzett kellemetlen tapasztalatok egy egész életre elvehetik az ember kedvét a rendszeres fogászati vizsgálatoktól.

„Különleges figyelmet fordítok a gyermekek kezelésére, mert tudom, hogy milyen fontos számukra az első találkozás a fogorvossal, és milyen nagy hatással van a későbbi fogorvos-páciens kapcsolatra. Igyekszem felvilágosítani a szülőket, milyen fontos, hogy gyermekeink fogai egészségesek legyenek, és felhívom a figyelmet a rendszeres szűrés fontosságára is” — hangsúlyozza a doktornő. A kedves és türelmes szakembernek köszönhetően az apróságok is magas színvonalú, gyermekbarát ellátásban részesülnek, így a következő alkalommal is szívesen, félelem nélkül lépnek be a rendelő ajtaján.

A fogorvosi rendelőben dr. Cociş Hajnalka mellett egy kiváló szaktudású szájsebész, implantológus, valamint egy elismert fogszabályzási specialista is dolgozik, mindkét szakember havi több alkalommal látogat el Szatmárnémetibe, így a szakterületükhöz kapcsolódó problémákat is hamar orvosolni tudják. A rendelő ennek köszönhetően gyakorlatilag mindennemű fogászati problémára segítséget nyújt, a fogkő-eltávolítástól kezdve, a húzásokon és töméseken át egészen a bonyolultabb beavatkozásokig, a legjobb szakemberek közreműködésével.

Dr. Cociş Hajnalka fogorvosi rendelője a Szatmári Friss Újság november 26-i lapszámában található kupon felhasználásával 50%-os kedvezményt biztosít a páciensek számára fogkő-eltávolításra, 30%-os árengedmény jár fogtömés esetén, 20% gyermekfogászatra, valamint 15% kerámiakoronákra és protézisekre, hogy a páciensek mosolya a lehető legszebben csillogjon karácsonykor is. Érdemes ugyanakkor lájkolni és követni a doktornő Facebook-oldalát is, amelyet CMI dr. Cociş Hajnalka néven lehet megtalálni a közösségi oldalon, hiszen a decemberi hónapban számos kedvezménnyel, akcióval és nyereményjátékkal várja követőit a szakember. 

 

Cookie