×
2020. 08 03.
Hétfő
Hermina
27 °C
Derült
1EUR = 4.83 RON
1USD = 4.08 RON
100HUF = 1.40 RON
Nagykároly

Agrárakadémia — szakmai fórum gyümölcstermesztőknek és borászoknak

2019.12.05 - 16:08
Megosztás:
 • Agrárakadémia — szakmai fórum gyümölcstermesztőknek és borászoknak

  December 13-án újabb Agrárakadémiát szervez a Partium Vidékfejlesztéséért és Mezőgazdaságáért Egyesület, a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft., valamint a Szatmár Megyei Ifjúsági Tanács. A részvétel előzetes regisztrációhoz kötött.

  Ez alkalommal elsősorban a gyümölcstermesztők és a borászok számára szolgálnak naprakész információkkal a szakmai fórum előadásai.

  A helyszín Nagykároly lesz, ahol a helyi színházban tartják a rendezvényt 15 órai kezdettel — így azok számára is elérhető, akik délelőtt munkahelyükön, gazdaságukban dolgoznak.

  Az eseményen résztvevők naprakész információkhoz juthatnak a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. széleskörű szolgáltatási portfóliójáról, a különböző pályázati és támogatási lehetőségekről, a Gazdaságfejlesztési Programokról, valamint az iparágat érintő aktualitásokról, trendekről. Az esemény keretében lehetőség nyílik továbbá személyes üzleti tárgyalások, valamint cégre szabott konzultációk lefolytatására is.

  A részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött. A szervezők kérik, hogy a részvételi szándékot a +40784–465887-es (Simon Dalma Júlia), vagy a +40786–887710-es (CED Szatmárnémeti iroda) telefonszámokon, illetve a satumare@ced.hu e-mail-címen jelezzék december 10-ig.

  Az esemény programja

  Moderál: Veres Norbert, a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. Szatmárnémeti irodavezetője

  15.00–15.30: Köszöntőt mond: Telegdi Andrea külgazdasági attasé, Magyarország Kolozsvári Főkonzulátusa, Magyar Lóránd parlamenti képviselő, Pataki Csaba, a Szatmár Megyei Tanács elnöke és Kovács Jenő, Nagykároly polgármestere.

  15.30–16.20: Szakmai előadások I.

  Csík László, a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft. ügyvezetője: Fejlődjünk együtt — exportfejlesztés határok nélkül

  Siklódi István, a Holland Alma Kft. kereskedelmi menedzsere: A Holland Alma Faiskola gyümölcsfák fajtabemutatója

  Molnár András, Tó és Öntözés Kft.: Gyümölcsösök precíziós öntözése és tápoldatozása

   

  16.30–17.30: Szakmai előadások II.

  Teleki Lajos, a Hagyó Kft. export menedzsere: A Hagyó Kft. innovatív megoldásai a gyümölcsfeldolgozás, lepárlástechnológia és a borászat területén

  Sallay Viktória, Umwelt Kft.: Magyar gépgyártók rövid bemutatása és a Gazdaságfejlesztési Programban szerzett tapasztalatok

  Kiss Ádám, Csavarker Kft.: Borászati felszerelések.

  A rendezvényt állófogadással és borkóstolóval zárul, amelynek keretében üzleti tárgylásokra is lehetőség adódik.

   

  Cookie