×
2020. 10 28.
Szerda
Simon, Szimonetta
9 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.87 RON
1USD = 4.13 RON
100HUF = 1.33 RON
Vidék

Áramkimaradások a megyében

2020.10.17 - 14:10
Megosztás:
Áramkimaradások a megyében
Október huszadikáig érvényesen szaniszlói, érendrédi és sárközújlaki, hosszú ideig tartó, előre betervezett áramszünetekről tájékoztat az Electrica.

Október 19-én részleges áramkimaradás lesz Szaniszlón napközben nyolc és négy óra között, 20-án pedig már az egész település áram nélkül lesz ugyanebben az időszakban.

Másnap, kedden az Érendrédhez tartozó Iriny marad áram nélkül reggel kilenc és délután öt között, s ugyanaznap Sárközújlak körzetében is dolgozni fognak, ami miatt Meggyesgombáson (Dumbrava) sem lesz áram október huszadikán egész nap.

Munkások okoztak áramszünetet
„Mekk Elek ezermesterek” okoztak áramszünetet kedden délelőtt Szatmárnémetiben, a Szamos bal partján, a „baki” következtében több órán keresztül nem volt áram.
Komoly fennakadások a bejelentés nélküli munkálatok miatt
Az Electrica munkálatai miatti áramszünetek akkor is sok kellemetlenséget okoznak, ha azok előre bejelentettek, de amikor előzetes bejelentés nélkül szüntetik meg az áramszolgáltatást órákra, az már nem csak kellemetlen vagy bosszantó, hanem komoly fennakadásokat is okoz mások munkavégzésében — mint ahogy történt ez nem sokkal korábban Kökényesden.
Áramszünetek a megyében
Szerdától előre betervezett munkálatok miatti, huzamosabb ideig tartó áramszünetekre kell számítani Szatmár megyében, tájékoztatott az Electrica.
Cookie