×
2021. 11 29.
Hétfő
Taksony
6 °C
Gyenge eső
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Egészség

Az idei karácsonyfa-trendek

2012.12.10 - 11:33
Megosztás:
Az idei karácsonyfa-trendek

Manapság a karácsonyfa díszítésében ugyanúgy van divatirány, mint az öltözködésben. Éppen ezért összegyűjtöttünk néhány divatos és egyben kreatív színösszeállítást.

 

Klasszikus arany-piros

A karácsonyfa díszítésében klasszikusnak számító színek vitathatatlanul az arany és a piros, esetleg a fehér. Ezek a fa zöldjével gyönyörű karácsonyi hangulatot árasztanak.

Természetesen mindezt kombinálhatjuk további színekkel is, sőt akár sok tarka díszekkel is, de már csak az alapszínekkel is biztosra mehetünk.

 

 

Hamvas fehér-piros

Ha télies hangulatú, különleges díszítést szeretnénk, akkor tegyük domináns színnek a fehéret. Készíthetünk fehér papírból vagy pattogatott kukoricából is néhány frappáns fehér díszt.

Válasszuk a hófehér karácsonyfadíszeket és párosítsuk piros színű díszekkel. Kiegészítőnek, további díszítéshez a legjobb választás az ezüst lesz, a girlandok színébe lehetőleg aranyat már ne keverjünk.

 

 

Elegáns arany

Ha igazi eleganciára vágyunk, akkor a legjobb választás, ha a díszeken az arany melegen ragyogó színei köszönnek vissza.

 

Nem is kell más színeket hozzáadni, a látvány magáért beszél majd. Legjobban természetesen a nagyobb méretű fákon mutat, de kisebb méretű fára kisebb díszeket használva is csodálatos hatást kelt.

 

 

Télies fehér-ezüst

Ha szeretnénk, hogy a karácsonyfa díszítésében ne csak az ünnep melege, de az időjárás is visszaköszönjön, akkor válasszunk fehér és ezüst díszeket.

A fehér szín a legjobban a zúzmarás, például jégvirág alakú díszeken mutat jól, az ezüst girlandokkal. Nyugodtan használhatunk nagyobb méretű díszeket is!

 

 

 

Modern ciklámen-arany

Ha szeretnénk visszafogottak maradni, de egyben kicsit eredetivé és modernné is tennénk a fánkat, akkor válasszunk egy ciklámen összeállítást és tegyünk hozzá arany díszeket.

A legjobb, ha a körülbelül egyenlő mértékben oszlik el a két szín a fán, mivel a több ciklámen vagy akár arany dísz nem alkotnának kellemes összhangot.

 

 

Fiús otthonokba kék-ezüst-üveg

Ha szeretnénk egyedi díszítést, de nem szeretnénk, hogy túlságosan lányos benyomást keltsünk, akkor válasszuk a szintén nagyon dekoratív, legénylakásokba kiváló királykéket, és tegyünk hozzá ezüstös és üvegből készült díszeket.

 

 

 

 

Vidéki hangulat

A természetes anyagokból készült vidéki hangulatú díszek csodás pompába öltöztethetik a fánkat.

Válasszuk a szalmából, kockás anyagból és fából készült díszeket, hogy egy igazi rusztikus, erdei ház hangulatát keltsük otthonunkban!

 

 

 

 

Bármilyen stílusba is díszíted a karácsonyfát, ha szeretteid körében kedvvel és örömmel teszed azt, lélekmelegítő pompája lesz majd otthonodnak és lelkednek egyaránt!

 

 

 

Cookie