×
2020. 08 03.
Hétfő
Hermina
26 °C
Derült
1EUR = 4.83 RON
1USD = 4.08 RON
100HUF = 1.40 RON
Sport

Az Oli javára döntöttek, Váradszentmárton az ellenfél

2019.08.07 - 18:32
Megosztás:
 • Az Oli javára döntöttek, Váradszentmárton az ellenfél

  Mint ahogy az várható volt, a Szatmárnémeti Olimpia MCMXXI labdarúgócsapata folytatja a szereplését a Román Kupa országos selejtezőjében, mivel a román szövetség (FRF) fegyelmi bizottsága szerdán jóváhagyta a negyedosztályos alakulat óvását a Zilahi SCM elleni meccsre vonatkozóan.

  A FRF ugyanakkor szerdán kisorsolta a második forduló programját is, ezek szerint Nelu Donca edző legényei a Váradszentmártoni CSC alakulattal mérkőzik majd a idehaza augusztus 14-én.

  A megyei sorozat győztese az előző körben 3–2-re kapott ki a Someșul Stadionban hosszabbításos mérkőzésen a zilahiaktól. Viszont kiderült, hogy az ellenfél jogosulatlanul szerepeltetett egy játékost, ezért óvot az Olimpia vezetősége. Tegnap a fegyelmi bizottság előtt a zilahiak elismerték szabálytalanságukat, így a FRF törölte az eredményt, és a szatmáriak javára írta a 3–0-t, a SCM-t pedig kizárta a kupasorozatból.

  Így a 2. fordulóban az Olimpia a Bihar megyei bajnokkal és kupagyőztessel került párba.

  Mint ismeretes, a Liga 3-ba frissen feljutott Váradszentmártoni CSC az első körben a Tasnádi Unireát búcsúztatta 8–2-es győzelemmel. Az Olimpia elleni találkozóját augusztus 14-én 17.30 órától rendezik a Someșul Stadionban.

  A második fordulóban 30 mérkőzést rendeznek, a házigazda az alacsonyabb osztályban szereplő csapat. Az Olimpia MCMXXI a 2019–2020-as szezonban a Liga 4-ben fog szerepelni.

  Pesek Attila

  Cookie