×
2021. 12 05.
Vasárnap
Vilma
0 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.36 RON
Szatmárnémeti

Baleset miatti torlódás a hídon

2021.08.12 - 09:15
Megosztás:
Baleset miatti torlódás a hídon
Súlyos közlekedési baleset történt nem sokkal korábban a Decebal-hídon. Az elsődleges információk szerint egy, a Burgya-sarok irányából a hídra felhajtó sofőr nekicsapódott a szalagkorlátnak, az autó pedig felborult.

A rendőrség megállapítása szerint a 70 éves sofőr a Zimbrului utcából hajtott fel a hídra, de megijedt egy, a közvetlen közelében elhaladó autótól és félre kapta a kormányt — a hirtelen manőver következtében nekicsapódott a szalagkorlátnak, az autó pedig az úttestre borult. A baleset következtében a sofőr és 53 éves női utasa is a roncsban rekedt, de sikerült kiszabadítaniuk magukat a katasztrófavédelem megérkeztéig. A könnyebb sérüléseket szenvedett utas elutasította a kórházba szállítást, az idős férfit azonban rohammentővel vitték a sürgősségire. A mentés és helyszínelés idejére lezárták mindkét sávot, ami hatalmas torlódásokat okozott a Károlyi, a Cloşca és az Octavian Goga sugárúton.

Képzőművészeti kiállítás nyílt Szatmárnémetiben
A Képzőművészek Országos Egyesülete Szatmár megyei fiókszervezetének szervezésében nyílt meg tegnap az ez évi utolsó tárlat.
Alakul a város legnagyobb parkja
Technikai okok miatt és a minőség érdekében határidő-hosszabbítást kért a kivitelező, hiszen füvesíteni, játszóteret gumírozott védőburkolattal ellátni csak adott időjárási viszonyok között lehet.
Különleges, egyedülálló múzeum
Távolról sem megszokott, közösségi térként is működő múzeum készül, amelynek keretében 6000 négyzetméteres, központi ingatlant és területet kapnak vissza rendbe téve a szatmáriak.
Cookie