×
2021. 01 20.
Szerda
Fábián, Sebestyén
0 °C
Borult idő
1EUR = 4.87 RON
1USD = 4.02 RON
100HUF = 1.36 RON
Belföld

Beidézték a DNA-ra Liviu Dragneát

2021.01.14 - 13:26
Megosztás:
Beidézték a DNA-ra Liviu Dragneát
Beidézték csütörtökre a korrupcióellenes ügyészségre (DNA) Liviu Dragneát. A Szociáldemokrata Párt volt elnökét érintő újabb ügyben a Donald Trump amerikai elnök 2017-es beiktatási ceremóniáján való részvételével kapcsolatban vizsgálódnak - értesült az AGERPRES hírügynökség.

A korrupcióellenes ügyészek befolyással való üzérkedés bűntettének gyanúját vizsgálják - nyilatkozták a nyomozáshoz közel álló források.

Liviu Dragneát jelenleg a rahovai börtönben tartják fogva, miután 2019 májusában három és fél év letöltendő börtönbüntetésre ítélték hivatali visszaélésre való felbujtás miatt a Teleorman megyei gyermekjogvédelmi igazgatóságnál történt fiktív alkalmazások ügyében. AGERPRES

Beidézték a DNA-hoz Călin Popescu-Tăriceanut
Beidézték pénteken az Országos Korrupcióellenes Ügyészségre (DNA) a szenátus volt elnökét, Călin Popescu-Tăriceanut, hogy tudomására hozzák, hogy bűnvádi eljárást indítottak ellene vesztegetés elfogadása miatt.
Újabb bűnügyi eljárás indult Liviu Dragnea ellen
Újabb bűnügyi eljárás indult Liviu Dragnea ellen, ezúttal befolyással való üzérkedés és tekintéllyel vagy befolyással való visszaélés vádjával, azzal kapcsolatban, ahogyan részt vett Donald Trump amerikai elnök 2017-es beiktatási ceremóniáján - közölte csütörtökön az Országos Korrupcióellenes Ügyészség (DNA).
Călin Popescu Tăriceanu mentelmi jogának megvonását kéri a DNA
A korrupcióellenes ügyészség (DNA) felkérte a legfőbb ügyészséget, hogy az forduljon Klaus Iohannis államfőhöz a Călin Popescu Tăriceanu elleni bűnvádi kivizsgálás kérelmezése érdekében.
Cookie