×
2020. 06 05.
Péntek
Fatime
14 °C
Borult idő
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.32 RON
100HUF = 1.40 RON
Külföld

Beismerték a svájci turistanő megerőszakolását

2013.03.18 - 11:48
Megosztás :
 • Beismerték a svájci turistanő megerőszakolását

  Az indiai rendőrség közlése szerint öt helyi férfi beismerte, hogy összevert férje szeme láttára megerőszakolt egy svájci turistanőt az ország középső részén fekvő Madhja Prades tartományban.

   

  A nő kerékpártúrán volt a férjével Indiában, péntek este egy falu mellett akartak sátrazni, amikor a nyolc férfi megtámadta őket. A férjet botokkal összeverték és megkötözték, majd a szeme láttára megerőszakolták a feleségét. Utána elvették a pár értékeit, és bemenekültek az erdőbe.  Az esettel kapcsolatban a helyi rendőrség húsz embert vett őrizetbe, az AFP hírügynökség beszámolója szerint közülük öten már beismerték a csoportos nemi erőszak és a rablás elkövetését.

  Egy hatodik elkövetőt a hatóságok még keresnek, bár a pár nem tudta egyértelműen megmondani, hogy a támadást pontosan hányan hajtották végre, lehetséges, hogy hét-nyolc ember is közreműködött. A támadás során ellopott értékek egy részét a rendőrség egy közeli faluban megtalálta, és ismeri további gyanúsítottak nevét is.

  Néhány hónapja az országban egy buszon csoportos nemi erőszakot követtek el egy 23 éves orvostanhallgató lányon, aki belehalt sérüléseibe. Az eset óriási felháborodást keltett a világ legnépesebb demokratikus országának tekintett Indiában. Számos nagyvárosban tiltakozó tömegmegmozdulásokat tartottak, a tiltakozók követelték a nők fokozottabb védelmét és a tettesek felakasztását. (origo.hu)

  Cookie