×
2020. 08 03.
Hétfő
Hermina
27 °C
Derült
1EUR = 4.83 RON
1USD = 4.08 RON
100HUF = 1.40 RON
Nagykároly

Bejegyezték a Noel megsegítésére létrehozott egyesületet

2020.01.10 - 13:11
Megosztás:
 • Bejegyezték a Noel megsegítésére létrehozott egyesületet

  Hivatalosan is bejegyezték az Asociaţia Pentru Micuţul Noel elnevezésű egyesületet; az érkörtvélyesi kisfiú, Noel kezelési költségeihez hozzájárulók ezentúl az egyesület számlaszámaira utalhatják a támogatást. Az ASIEE 124 778 lejt utalt át Noel egyesületének.

  Hivatalosan is bejegyzésre került a romániai egyesület, így már nem a nagykárolyi Împreună-Egymásért Egyesületen (ASIEE) keresztül gyűjtenek az érkörtvélyesi kisfiú, Noel kezelési költségeinek finanszírozására.

  Bejegyezték az Asociaţia Pentru Micuţul Noel elnevezésű egyesületet, így az alábbi számlaszámokra befizetve bárki hozzájárulhat a kisfiú kezeléséhez: RON: RO33BTRLRONCRT0532233601, EUR: RO80BTRLEURCRT0532233601, USD: RO84BTRLUSDCRT0532233601, a bank neve: Banca Transilvania, címe: Agenţia Valea Lui Mihai, Str. Marton Aron, Nr. 14, Valea Lui Mihai, Bihor, România, Cif: 42065170.

  Az Împreună-Egymásért Egyesület néhány nappal ezelőtt átutalta azt az összeget, ami a különböző karitatív felajánlások alapján érkezett hozzá.

  „Átutaltunk Noel egyesületének minden eddig beérkezett pénzt, ami összesen 124 778 lejt jelent. Ebben a pénzben minden benne van, ami a különböző rendezvényeken, egyéni és kollektív adományok, gyűjtések, dobozos gyűjtések, szponzorszerződések stb. útján érkezett a gyermek számára. Hálás köszönet érte minden adakozónak. Mivel végre elkészült a román egyesület, így az ASIEE átadja a stafétát. Ettől függetlenül még folytatódik az a kampány, amit a helyi Ali Baba étterem indított, illetve akinek egyszerűbb, továbbra is közvetítjük a készpénzes adományát a család felé. Nem zárkózunk el attól sem, hogy a különböző céges együttműködési szerződéseket közvetítsük a család számára. A Noelért létrehozott egyesületet a contact@noelsma1.ro. elektronikus postacímen is elérhetik az érdeklődők” — mondta Lőrincz Zoltán, az ASIEE vezetője. Az ASIEE vezetője hozzátette, hogy példaértékű összefogás és érdeklődés mutatkozik a kisfiú megsegítésére. Volt olyan magánszemély is, aki 10 000 lejjel járult hozzá a kampányhoz.

  Az utóbbi hetek egy másik jelentős akciója volt az a program, amely révén komoly összeggel gyarapodott Noel kezelési alapja. A Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság által szervezett Karácsonyi Vásár ideje alatt több olyan karitatív akció is zajlott, amelyek kedvezményezettje Noel volt. A kisfiú költséges kezeléséhez szükséges pénzösszeg összegyűjtése, a segítő szándék sokakat megmozgatott, így több nagykárolyi és környékbeli cég munkatársait, akik együttes erővel és munkával igyekeztek pénzt gyűjteni. A mezőfényi bútorgyár lelkes csapata például két napon keresztül, órákon keresztül gyúrta és árulta a strudlit a Karácsonyi Vásáron, munkájuk eredménye az a 11 195 lej lett, amit át is utaltak a Noel kezelése céljából létrehozott pénzalapba. A Noel megsegítését felvállaló cégek munkatársai köszönetet mondanak mindazoknak, akik adományukkal segítették őket ennek a nemes feladatnak a teljesítésében.

   

  Cookie