×
2021. 11 29.
Hétfő
Taksony
4 °C
Gyenge szitálás lehetséges
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Nagykároly

Belobbant a vezetékből kitörő gáz Nagykárolyban

2021.10.14 - 18:48
Megosztás:
Belobbant a vezetékből kitörő gáz Nagykárolyban
Ismét gázcsövet érintő baleset történt Nagykárolyban.

Tegnap délután a 25 Octombrie sugárúton egy (hivatalosan még meg nem erősített információ szerint ittas állapotban lévő) sofőr elveszítette uralmát Dacia Logan típusú gépkocsija fölött, nekikoccant egy szabályosan leparkolt autónak, majd arról „továbbpattanva” nekicsapódott az egyik magánház falán lévő gázórának és –csőnek. Az eltört vezetékből nagy erővel kitörő gáz az ütközés okozta szikráktól belobbant , de a helyszínre percek alatt kiérkező tűzoltóknak és a gázszolgáltató szakembereinek sikerült eloltani a lángokat, mielőtt még komoly robbanás történt volna.

Cipősdoboz akció Nagykárolyban
A Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság és a Gróf Károlyi Kulturális és Idegenforgalom-népszerűsítő Központ ebben az évben is elindítja Cipősdoboz ajándékgyűjtő kampányát, melynek kedvezményezettjei árvaházakban élő, 6 éven felüli gyermekek.
Pozdorjává zúzódott a szekér a balesetben
Kivilágítatlan szekeret sodort el egy kamion, a kocsis súlyosan megsérült, a ló elpusztult — fényforrással elkerülhető lett volna.
Jubileumi fotókiállítás Nagykárolyban
Tetten ért pillanatok címmel nyílik meg november 21-én, vasárnap 12.30 órától a nagykárolyi Károlyi-kastély lovagtermében a nagyváradi Tóth Istvánnak, a Nemzetközi Fotóművészek Szövetsége Művészének (AFIAP) jubileumi kiállítása.
Cookie