×
2020. 07 02.
Csütörtök
Ottó
24 °C
Derült
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.31 RON
100HUF = 1.37 RON
Vidék

Bibliaismereti vetélkedő Szamoskrassón

2012.04.11 - 07:27
Megosztas :
 • Bibliaismereti vetélkedő Szamoskrassón

  Szamoskrassón az általános iskolában immár hagyományos módon szervezte meg Józsa Jázminka református vallástanárnő a bibliaismereti vetélkedőt.

  Az Iskola másként program keretében megtartott vetélkedőre a következő csapatok neveztek be: Virág (IV. osztály), Sámson (V. osztály), Sion (VI. osztály), Próféták (VII. osztály), Bölcsek (VIII. osztály), Vámszedők (VIII. osztály). A versenyzőknek feladatlapokat kellett kitölteniük, aranymondásokat felmondaniuk, de villámkérdésekre is válaszolniuk kellett, a feladatok tematikája virágvasárnap, nagypéntek és húsvét köré csoportosult. A jelen lévő csapatok tárgyi tudása között minimális eltérés volt, ugyanis a kisebbek ugyan olyan lendülettel és eredményesen feleltek a kérdésekre, mint a nagyobbak, és érezni lehetett, hogy a visszaadott pontos feleletek mögött sok és kitartó munka áll. A

  zsűrinek mégis rangsorolnia kellett, így első lett a Vámszedők csapata, második a Sámson csapat, harmadik a Próféták csapata, akiktől egyetlen ponttal maradt le a Virág csapat. Azok a diákok, akik nem versenyeztek, a vetélkedő ideje alatt ifjúsági keresztyén énekeket tanultak, a szatmárpálfalvi ifjak vezetése alatt, erről számot is adtak az eredményhirdetést követően.

   

  Cookie