×
2021. 11 29.
Hétfő
Taksony
3 °C
Gyenge szitálás lehetséges
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Vidék

Bográcsos főzőverseny

2021.09.03 - 13:05
Megosztás:
Bográcsos főzőverseny
A tasnádi Ady–Kölcsey Kulturális Egyesület Tasnád Város Helyi Tanácsa támogatásával szeptember 11-én, szombaton rendezi meg a hagyományos bográcsos főzőversenyt.

Mindazok, akik csapattal részt szeretnének venni a főzőversenyen, szeptember 9-én 12 óráig jelentkezhetnek az RMDSZ tasnádi szervezetének székházában. A verseny keretében meghirdetett főzés 9 órakor veszi majd kezdetét a tasnádi termálstrand melletti területen, a zsűri 12 órakor kezdi az értékelést, és 15 órakor várható eredményhirdetés, tájékoztatnak a szervezők.

Megújul a tasnádi római katolikus templom
„A templom kőtemplom, de a közösség az élő templom” — fogalmazott Ozsváth József, a tasnádi katolikus közösség plébánosa, emlékeztetve híveit arra is, hogy újítsák meg hitüket.
Matekversenyen taroltak  a tasnádi diákok
A Bolyai Matematika Csapatverseny esélyt ad a magyarországi és a határon túli, magyar nyelven tanuló diákoknak, hogy bizonyítsák matematikai ismereteiket.
Véget értek a Tasnádi Magyar Napok
Idén immár hetedik alkalommal tartották meg a Tasnádi Magyar Napok rendezvénysorozatot, a járványvédelmi szabályok miatt érvényben lévő szigorú intézkedések ellenére is színes műsorkínálat és emlékezetes programok vártak kicsiket és nagyokat.
Cookie