×
2021. 12 08.
Szerda
Mária
0 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.34 RON
Belföld

Bukaresti és Kolozs megyei cégek kínálják a legnagyobb béreket az álláskeresőknek

2021.09.24 - 13:37
Megosztás:
Bukaresti és Kolozs megyei cégek kínálják a legnagyobb béreket az álláskeresőknek
A bukaresti, illetve Ilfov, Kolozs, Temes és Iaşi megyei cégek kínálják a legnagyobb béreket az álláskeresőknek, 740 és 1378 euró közötti nettó fizetéseket ajánlanak - derül ki a BestJobs pénteken közzétett elemzéséből.

A munkaközvetítő cég online platformján keresztül augusztus 15. és szeptember 15. között 484 ezer személy keresett állást.

A legvonzóbb béreket az IT, az egészségügyi szolgáltatások, a menedzsment, az értékesítés és építőipar területén tevékenykedő bukaresti cégek kínálják az országban, átlagban 957 és 1387 euró közötti nettó összegeket.

A második helyen a Kolozs megyei cégek állnak, amelyek 879 és 1269 euró közötti nettó fizetést ajánlanak, ugyanezekben az ágazatokban. A harmadik helyen lévő Temes megyei vállalkozások az IT, az egészségügyi szolgáltatások, a termelés, a marketing és a mezőgazdaság/állattenyésztés területén kínálnak 851 és 1155 közötti nettó bért.

Augusztus 15. és szeptember 15. között országosan az értékesítés területén felajánlott posztok érdekelték a leginkább az álláskeresőket, 78.153-an pályáztak ilyen munkahelyekre. A második helyen a pénzpiac és a könyvelés (45.472), a harmadikon a menedzsment (42.705) szerepel.

A legtöbb állást ebben az időszakban az Allianz Services, az Orion Innovation, a Bosch Service Solutions, az Ana & Cornel és az Enel hirdette meg. AGERPRES

Közel kétszáz állásra várnak jelentkezőket
Országos viszonylatban 28 304 szabad állást hirdettek meg, Szatmár megyében jelenleg 196 szabad állás betöltésére keresnek munkatársat a vállalkozók.
Szinte visszaállt a rend a munkaerőpiacon
A prefektusi kollégium legutóbbi ülésén Simona Derşidan, a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM SM) vezetője számolt be arról, hogy a pandémia időszakában megyénkben hogyan alakult a munkaerőpiac, de ismertette azt is, hogy milyen támogatásokat biztosítanak a munkaadóknak, munkavállalóknak.
A legtöbb alkalmazott líceumi  végzettséggel rendelkezik
4039 személyt alkalmaztak a hatályos jogszabályok által előírt foglalkoztatásösztönző intézkedések eredményeként a Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség (AJOFM) közvetítésével az idei év első tíz hónapjában, derül ki az ügynökség szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményéből.
Cookie