×
2020. 08 12.
Szerda
Klára
30 °C
Derült
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.11 RON
100HUF = 1.40 RON
Szatmárnémeti

Buliznál? Jelentkezz a Szatmári Diáknapokra!

2019.05.30 - 17:10
Megosztás:
 • Buliznál? Jelentkezz a Szatmári Diáknapokra!

  Egy egész hétvégényi szórakozás és kaland vár rád meg a haverokra, s ha jól ügyeskedtek-kreatívkodtok, a buli Erdély egyik legmenőbb fesztiválján, a VIBE-on folytatódhat.

  A Magyar Ifjúsági Kezdeményezés június 6. és 9. között ismét megrendezi a helyi középiskolások egyik kedvenc hétvégéjét, a Szatmári Diáknapokat. És van egy még jobb hír: a csapatok, amelyek szeretnének ringbe szállni a diáknapokon, már most leadhatják jelentkezésüket — a tét pedig nem kicsi, a legjobbak ugyanis Erdély egyik legmenőbb fesztiváljára, a VIBE-ra nyernek bérleteket.

  Légy te is részese egy fantasztikus diáknapi élménynek! Ne habozz, szedj össze egy 12–14 főből álló csapatot, és jelentkezzetek a Szatmári Diáknapokra! Június 6–9. között bebizonyíthatjátok, hogy nemcsak az ügyességi és kreatív feladatokban tudtok jól teljesíteni, de csapatként is igazán jól működtök együtt — üzenik a szervezők a még vacilláló fiataloknak. Ha az egész hétvégényi szórakozás nem volna elég motiváló, akkor azt is eláruljuk, hogy a kihívások során a legjobban teljesítő csapat számára a buli pörög tovább, ugyanis a tagok egy-egy, a VIBE Fesztiválra szóló bérlettel térhetnek haza.

  A jelentkezőknek nincs más dolguk, mint kitölteni a https://urlzs.com/geQyR oldalon elérhető online dokumentumot, illetve összedobni fejenként 35 lejt, amelyért cserébe a pólók, a karkötők, nyakba akasztók mellett a péntek esti bulira szóló belépő is biztosítva van. És nem is akármilyen buli lesz ez, ugyanis a zenét 23 órától az egészen egyedülálló műfajt képviselő DJ Tőtöttcigi fogja szolgáltatni. A fiatalok egyik kedvenc DJ-je egy üzenetet is küldött a szatmáriaknak, amit a https://urlzs.com/98CbE oldalon nézhetsz meg. Persze nemcsak azok vehetnek részt a csapatösszerázó partin, akiknek a csuklóján ott virít a karszalag, hanem azok is, akik csak szeretnének egy oltárit bulizni, nekik azonban egy 15 lejes beugróval kell számolniuk.

  Június 6-án tehát indul a banzáj, de addig is keresd a Rókát! Hogy miféle Rókát? Hát a diáknapok arcát, ugyanis ahol a vörös ravaszdi megjelenik, ott további információkat is találsz a programsorozatról.

   

  Cookie