×
2021. 12 05.
Vasárnap
Vilma
0 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.36 RON
Nagykároly

Cipősdoboz akció Nagykárolyban

2021.11.23 - 16:30
Megosztás:
Cipősdoboz akció Nagykárolyban
A Nagykárolyi Kulturális Igazgatóság és a Gróf Károlyi Kulturális és Idegenforgalom-népszerűsítő Központ ebben az évben is elindítja Cipősdoboz ajándékgyűjtő kampányát, melynek kedvezményezettjei árvaházakban élő, 6 éven felüli gyermekek.

„Ha van egy tárgyad, játékod vagy bármi más, ami örömet okozhat a közelgő téli ünnepekre, megkérünk, hogy tedd egy cipősdobozba, és hozd el a Károlyi-kastély 10-es termébe december 17-ig. Megkérjük az ajándékozókat, hogy ne csomagoljanak romlandó élelmiszert, valamint sérült játékot a dobozokba. Az ajándékok kedvezményezettjei árvaházakban élő, 6 éven felüli gyermekek lesznek. Kérjük a dobozon feltüntetni, hogy a becsomagolt ajándékot milyen korú és milyen nemű gyermeknek szánják, ezzel is segítve a Télapó munkáját” — fogalmaznak közleményükben a szervezők.

Egy bögre boldogság!
Jól ismerten cseng az elnevezés mindenki számára, hiszen már nyolcadik alkalommal ajándékozzák meg az adakozó szatmáriakat egy bögrényi boldogsággal és nagyon jó, vidám karácsonyi hangulattal, most új helyszínen, a székesegyház előtti parkolóban.
Egyirányúsított utcák  Nagykárolyban
A közlekedési bizottság döntésének értelmében december 3-tól egyirányúsították a forgalmat Nagykárolyban a Mihai Viteazul II-es lakónegyedben található Ady Endre utcában.
Idősek ajándéka — gyerekek öröme
A Caritas Don Bosco Nappali Központjába járó ovisoknak készítettek cipősdoboz-ajándékokat a szatmárnémeti idősklub tagjai. A gondosan összeállított csomagokat december 6-án adják majd át.
Cookie