×
2021. 11 29.
Hétfő
Taksony
4 °C
Gyenge szitálás lehetséges
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Szatmárnémeti

Csak ideiglenesen tilos

2021.08.25 - 14:50
Megosztás:
Csak ideiglenesen tilos
Kikerült egy behajtani tilos tábla a szatmárnémeti Mihai Vitezul utca rendőrség és Grigore Moisil iskola előtti szakaszához, ami miatt a Mileniului utcáról érkezők csak jobbra kanyarodhatnak.

Felhívtuk tegnap a városmenedzsert, hogy tartós tiltásról van-e szó, aki felvilágosított: csak addig lesz kint a behajtani tilos tábla, amíg dolgoznak a Gheorghe Doja utcában, a tiltás csak ideiglenes. Mire kezdődik az iskola, megint elérhető lesz a Mihai Viteazul utcának ez a szakasza a Mileniului utca felől is.

Booze: szatmárnémeti italkereskedés minden pénztárcának
Az italbolt sem választékban, sem kedvezményekben nem marad alul: aki a Szatmári Friss Újság november 26-ai számában megjelent kedvezménykuponnal megy vásárolni, tíz százalék kedvezményt kap, bármelyik italt is szán az ünnepi asztalra.
Több ösztöndíj az iskolásoknak
A szatmárnémeti tanács döntés értelmében 7 teljesítményalapú ösztöndíj, 2955 érdemösztöndíj, 15 tanulmányi ösztöndíj és 516 szociális ösztöndíj kerül kiosztásra idén.
Megint odaadták a telket
Harmadjára szavaz a szatmárnémeti tanács a Országos Beruházási Vállalat (CNI) uszodaépítése ügyében, március és október után megint napirenden volt ez a terv a mostani, novemberi tanácsülésen.
Cookie