×
2020. 07 06.
Hétfő
Csaba
26 °C
Derült
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.28 RON
100HUF = 1.37 RON

Családi nap a Beatricével

2019.06.26 - 11:03
Megosztas :
  • Családi nap a Beatricével

    Az RMDSZ börvelyi szervezete Családi Nappal kedveskedik a község lakosainak. A közösségi ünnepet június 30-án tartják, immár a 9. alkalommal.

    Ennek az ünnepségnek az a lényege, hogy a család valamennyi tagjának igyekeznek kikapcsolódási, szórakozási alkalmat kínálni — hangoztatja rendre Kiss Zoltán ötletgazda, szervező, a település polgármestere. Fontos célkitűzésük, hogy a baráti társaságként is működő, civil feladatokat is ellátó RMDSZ-es közösség szervezze ezt a rendezvényt, amely bár méreteit, fellépőinek számát tekintve felér egy falunappal, ellenben a költségeit javarészt közadakozás révén teremtik elő, és a falu pénzét egyebekre, például aszfaltozásra költik el.

    A rendezvények sora délután 4 órakor kezdődik: fellépnek a helyi fúvósok, az óvodások, iskolások, a községhez tartozó lucăceni-i mazsorettek, a Bekek Néptáncegyüttes tagjai stb. A labdarúgópályán otthonra lelő alkalmon természetesen készítik majd a börvelyi csodafánkot, de lesz bográcsos főzőverseny is. 18 órakor lép színpadra Szűcs Renáta, a 2016-os Star Academy győztese, 19-kor a helyi fiúk, azaz az Old and Young Boys Band – Börvely. Este 8 órakor kezdődik a Beatrice és Nagy Feró koncertje. A szervezők természetesen mindenkit nagy szeretettel várnak.

    Cookie