×
2020. 05 28.
Csütörtök
Emil, Csanád
18 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.40 RON
100HUF = 1.39 RON
Sport

Csomaközi diadal a Mikulás Kupán

2018.12.11 - 12:24
Megosztás :
 • Csomaközi diadal a Mikulás Kupán

  Idén is a mezőfényi sportterem adott otthont a Csomaközi Schamagosch által hagyományosan megrendezett Mikulás Kupa teremlabdarúgó-tornának, amelyre 14 évnél fiatalabb legényeit hozták el a csapatok.

  A főszervező, Daniel Pașca edző és testnevelő tanár három csoportba sorsolta ki a nevező kilenc együttest. Az A-csoportba jutott Csomaköz, Börvely és Mezőfény, a B-jelzésű szériába Tasnád, Erdőd és Szaniszló, míg a C-csoportba Kaplony, Mikola és Csanálos csapatai. A körmérkőzések után Csomaköz (4 pont), Erdőd (6 pont) és Mikola (6 pont) jutottak egyenes ágon az elődöntőbe, míg a második helyezettek ráadás köre után Mezőfény legénysége is csatlakozott a legjobb négyek mezőnyéhez. Utóbbiak meg is szorongatták Csomaközt, ugyanis ez a meccs 2–2-es végeredménnyel zárult a rendes játékidő végén. Hétméteresekkel a szervező Schamagosch bizonyult jobbnak (2–0), a döntőben pedig a Mikolát 2–1-re legyőző Erdőd jött ellenfélnek.

  Mindkét helyosztó büntetőknél dőlt el: a 3. helyért Mikola – Mezőfény 0–0 (7-esekkel 1–2), a döntőben Csomaköz – Erdőd 1–1(7-esekkel 2–1). A végeredmény: 1. Csomaköz, 2. Erdőd, 3. Mezőfény, 4. Mikola.

  A gólkirályi címet Czier Richárd (Csomaköz) érdemelte ki, a legjobb kapusnak járó díjat Hevele Hunor (Mezőfény) érdemelte ki, a torna legjobb játékosának pedig Várkuti Bencét (Mezőfény) válaszották meg.

  A torna győztes csapata

  Borbély Tibor, Levente Rolland, Nagy Kevin, Fetter Kevin, Schnebli Edwin, Czier Richárd, Hamza Zoltán, Tordai László, Rimac Leonard, Heim Sebastian, Preg Matthias. Edző: Daniel Pașca.

  Cookie