×
2020. 09 30.
Szerda
Jeromos
11 °C
Gyenge eső lehetséges
1EUR = 4.87 RON
1USD = 4.17 RON
100HUF = 1.34 RON

Csoportterápia című mjuzikelkámedi — Szatmárnémetiben

2019.10.10 - 11:44
Megosztás:
Csoportterápia című mjuzikelkámedi — Szatmárnémetiben

Fülbemászó dallamok és sziporkázóan szellemes szövegek röpítik a nézőt a mjuzikelkámedi felhőtlen, kacagtató, fényesen csillogó világába. Jegyek korlátozott számban kaphatók.

A Veres 1 Színház saját előadása, a Csoportterápia című mjuzikelkámedi október 16-án a szakszervezetek művelődési házának színpadán kerül bemutatásra. A szövegkönyvet és a dalszövegeket írta: Szente Vajk és Galambos Attila, zenéjét szerezte: Bolba Tamás, és az előadásban olyan kiváló színészeket láthatunk, mint Mészáros Árpád Zsolt, Balázs Andrea, Dósa Mátyás és Zorgel Enikő. „Hat vadidegen, három férfi és három nő érkezik egy csoportterápiára. Kezdetét venné az analízis annak rendje és módja szerint, azonban egy apró hiányosság hátráltatja a dolgok szokásos menetét. Hol lehet az orvos? A váratlan fordulatokban, felismerésekben és mulatságos epizódokban bővelkedő történet során további kérdések merülnek fel. Milyen problémákkal küzd egy operaházi balett-táncos, meddig lehet bírni 10 méterrel a felszín alatt a jeges Dunában búvárfelszerelés nélkül, vagy hogy mi történt Velencében ’85 nyarán…

Fülbemászó dallamok és sziporkázóan szellemes szövegek röpítik a nézőt a mjuzikelkámedi felhőtlen, kacagtató, fényesen csillogó világába. Ilyen egy igazi vígjáték a lélekről, esendőségről, vágyakozásról, útkeresésről… Azaz rólunk.” Ha Ön is szívesen részt venne egy Csoportterápián, akkor ne hagyja ki a lehetőséget, és vásároljon belépőt az előadásra!

Jegyek elővételben korlátozott számban még kaphatók az Északi Színház jegyirodájában, Szatmárnémetiben, a Horea utca 6. szám alatt. Nyitvatartás: hétköznap 10 és 17 óra, szombaton 10 és 13 óra között. Telefonszám: 0261.712.106.

 

Cookie