×
2020. 08 10.
Hétfő
Lörinc
20 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.09 RON
100HUF = 1.40 RON
Programajánló

Csoportterápia Szatmárnémetiben

2019.10.06 - 13:23
Megosztás:
 • Csoportterápia Szatmárnémetiben

  A Veres 1 Színház saját előadása, a Csoportterápia mjúzikelkámedi vígjáték október 16-án látható a szatmárnémeti szakszervezetek művelődési háza színpadán.

  A szövegkönyvet és a dalszövegeket írta: Szente Vajk és Galambos Attila, zenéjét szerezte: Bolba Tamás és az előadásban olyan kiváló színészek segítenek, mint Mészáros Árpád Zsolt, Balázs Andrea, Zorgel Enikő stb. A darabról: Hat vadidegen, három férfi és három nő érkezik egy csoportterápiára. Kezdetét venné az analízis annak rendje és módja szerint, azonban egy apró hiányosság hátráltatja a dolgok szokásos menetét. Hol lehet az orvos? A váratlan fordulatokban, felismerésekben és mulatságos epizódokban bővelkedő történet során további kérdések merülnek fel. Milyen problémákkal küzd egy operaházi balett-táncos, meddig lehet bírni 10 méterrel a felszín alatt a jeges Dunában búvárfelszerelés nélkül vagy, hogy mi történt Velencében ’85 nyarán…

  Fülbemászó dallamok és sziporkázóan szellemes szövegek röpítik a nézőt a mjuzikelkámedi felhőtlen, kacagtató, fényesen csillogó világába. Vígjáték a lélekről, esendőségről, vágyakozásról, útkeresésről…, azaz rólunk. Az előadásra jegyek kaphatók az Északi Színház Horea utcai jegyirodájában, hétköznap 10–17 óra között, szombaton 10–13 óra között, illetve a kezdést megelőző egy órában a helyszínen.

   

   

  Cookie