×
2020. 08 09.
Vasárnap
Emőd
24 °C
Derült
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.09 RON
100HUF = 1.40 RON
Szatmárnémeti

Délben nyit az új mozi

2019.12.06 - 08:01
Megosztás:
 • Délben nyit az új mozi

  Háromnapos tartalmas szabadidőeltöltést ígér ma déltől kezdően vasárnap estig a szatmárnémeti Aushopping, a mozinyitás apropóján.

  Ma tizenkettőtől nyit a szatmárnémeti, Károlyi úti Aushoppingban a Cinema One Laserplexx mozi. Kedvezményekkel és ajándékokkal csábítgatják a nézőket, december 12-éig a pénztárnál vett jegyek 15 lejes egységáron lesznek kaphatóak, a mobilalkalmazásban vett belépők ára pedig 10 százalékkal lesz olcsóbb ugyaneddig a dátumig. Akik december 6. és 8. között vesznek Cinema One mozijegyet, egy adag pattogatott kukoricát és egy fél liter üdítőt kapnak, mikor beülnek a filmre. Az első 2500 nézőnek ajándékkal kedveskedik a vetítőteremnél a mozivállalat.

  Délben nyit ma az ételudvar is, itt is vannak nyitási kedvezmények, az első 2000 látogató 10 lejes vásárlási utalványt kap, amit a Spartan étteremben, a Famous kávézóban, vagy az Auchanban válthat be. A mai nap folyamán lesz még tánc és zene az Aushoppingnál, műhelymunkán vehetnek részt a gyerekek, a szervezők meghívtak erre a napra egy bűvészt is, a Creation du Monde modelljei pedig divatbemutatót fognak tartani a nyitóesemény részeként.

  Szombaton tizenkettőtől fog benépesülni az Aushopping, a nagy múltú Gaşca Zurli interaktív műsora kezdődik a kicsik számára. Szombat délután háromtól az Aushopping közösség-fejlesztési ötletversenyének eredményhirdetésére és díjkiosztójára kerül sor.

  Vasárnap délelőttől a gyerek-kézműveseké lesz a placc, a Gaşca Michelino Kids Corner biztosít elfoglaltságot és garantált szórakozást a gyerekeknek, tizenkettőtől Ella Bellával lesz Mikulás-kereső, fél kettőtől pedig a magyar nyelvű Óz, a nagy varázsló színi előadás kezdődik.

   

  Princz Csaba

   

  Cookie