×
2020. 07 12.
Vasárnap
Izabella, Dalma
19 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.29 RON
100HUF = 1.37 RON
Szatmárnémeti

Dolgoznak a Gogán

2019.07.02 - 09:21
Megosztas :
 • Dolgoznak a Gogán

  A múlt heti városházi bejelentésnek megfelelően hétfő reggel elkezdték felszedni az aszfaltot a szatmárnémeti Octavian Goga sugárút C. A. Rosetti és Dâmboviţa utcák közötti szakaszán.

  Irányonként egy-egy sáv járható tegnap óta, és ilyen körülmények között lehet majd közlekedni a munkák befejeztéig; Maskulik Csaba városmenedzser elmondta, hogy 6–10 nap lett előirányozva a munkavégzésre. Gödrös, repedezett és hullámos az aszfalt a Goga sugárúton, magyarázta Maskulik, ezért kell újrafektetni azt. Vannak szakaszok, ahol gyenge az alap, ahol kell, az is meg lesz erősítve, s a munkavégzésbe beletartozik a csatornatetők szintbe emelése is.

  Rendőr irányítja a forgalmat a volt Billa előtti kereszteződésben, mert itt zebra is van, tegnap a déli órákban lépésben lehetett haladni az érintett útszakaszon, de főleg a Burdea sarok felől volt hosszabb az átjutási idő.

  Azért csak a Soarelui lakótelep felőli szakaszán dolgoznak most az utcának, mert várható, hogy az Apaserv hamarosan elkezdi a csőcserét a vasúti aluljáróban, s a Dâmboviţa utca és a Burdea sarok között csak akkor fognak az úttest minőségével foglalkozni, ha végzett a föld alatti munkával a vízszolgáltató, emlékeztetett az eredeti és még érvényes tervekre a városmenedzser.

   

  Cookie