×
2021. 04 12.
Hétfő
Gyula
15 °C
Derült
1EUR = 4.92 RON
1USD = 4.13 RON
100HUF = 1.38 RON
Nagykároly

Doremi Fúvóiskola

2021.02.26 - 16:00
Megosztás:
Doremi Fúvóiskola
Zenei képzések indulnak márciustól Nagykárolyban a Doremi Fúvóiskola szervezésében, amelyeknek a Nagykárolyi Művelődési Központ ad otthont.

A szervezők minden olyan érdeklődőt szeretettel várnak, aki szívesen tanulna a következő hangszereken játszani: trombita, tenor- és baritonkürt, harsona, tuba, klarinét, fuvola, szaxofon. Jelentkezni a következő telefonszámokon lehet: 0743.100.965 (Czier Zsolt), illetve 0740.568.194 (Schuller Helmut). Az ingyenes képzésre a Nagykárolyi Művelődési Központ könnyűzenetermében kerül sor szerdánként 18 órától. A szervezők mindenki számára biztosítanak hangszereket.

SZFÚ

Trichinellózisvizsgálat
Hétvégén is elvégeztethető a trichinellózisvizsgálat, az ellenőrzésre szánt húsmintákat ma Szatmárnémetiben a Szamos-piacon, Nagykárolyban pedig az élelmiszerpiacon található ellenőrzőponton lehet bevizsgáltatni 8 és 13 óra között, a vizsgálatra emellett állategészségügyi magánkabinetekben is van lehetőség.
Díjmentesen segíti a lakóegyesületek  megalakulását az önkormányzat
A nagykárolyi önkormányzat ingyenesen segítené azokat a tömbházlakás-tulajdonosokat, akik felvállalják a lakóegyesületek létrehozásával kapcsolatos teendők elvégzését.
Korszerű kezelés Nagykárolyban
Az országban szinte egyedülálló kezelést alkalmazhatnak a Nagykárolyi Városi Kórházban a koronavírusos betegek gyógyítására egy magánadományból érkező felszerelés révén.
Cookie