×
2021. 12 05.
Vasárnap
Vilma
0 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.36 RON
Programajánló

Egy hónap múlva Véndiáktalálkozó

2021.07.30 - 11:00
Megosztás:
Egy hónap múlva Véndiáktalálkozó
A Véndiákszövetség határozata értelmében augusztus 28-án a fennálló járványügyi szabályok betartásával megrendezik a Véndiáktalálkozót.

 Tavaly a koronavírus-járvány miatt elmaradt a népszerű esemény, ám idén mindenki nagy örömére ismét lehetőség lesz a találkozásra, viszontlátásra. A szervezők azonban felhívják a figyelmet, hogy a részvétel egyéni regisztrációhoz kötött, melynek részleteit rövidesen közlik. Az érdeklődők jelentkezését az alábbi elérhetőségeken várják a szervezők: a Szatmárnémeti Véndiákszövetség Facebook-oldalán, a vdszszn@gmail.com e-mail-címen vagy a 0740.606.633-as telefonszámon.

Képzőművészeti kiállítás nyílt Szatmárnémetiben
A Képzőművészek Országos Egyesülete Szatmár megyei fiókszervezetének szervezésében nyílt meg tegnap az ez évi utolsó tárlat.
Alakul a város legnagyobb parkja
Technikai okok miatt és a minőség érdekében határidő-hosszabbítást kért a kivitelező, hiszen füvesíteni, játszóteret gumírozott védőburkolattal ellátni csak adott időjárási viszonyok között lehet.
Különleges, egyedülálló múzeum
Távolról sem megszokott, közösségi térként is működő múzeum készül, amelynek keretében 6000 négyzetméteres, központi ingatlant és területet kapnak vissza rendbe téve a szatmáriak.
Cookie