×
2021. 12 08.
Szerda
Mária
0 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.34 RON
Külföld

Egyetértésre jutott az Európai Parlament és az Európai Bizottság

2020.11.05 - 15:17
Megosztás:
Egyetértésre jutott az Európai Parlament és az Európai Bizottság
Petri Sarvamaa (Fotó: petrisarvamaa.eu)
Egyetértésre jutott az Európai Parlament (EP) és az Európai Bizottság, hogy az uniós pénzalapok lehívását az emberi jogok betartásának feltételéhez kössék a tagországok számára - jelentette be csütörtökön a Twitteren Petri Sarvamaa, az ügy egyik finn raportőre.

Az Európai Néppárt parlamenti képviselője szerint sikerült egy 'hatékony' eljárást kidolgozniuk.

'Megszületett a megállapodás' - adta hírül Twitter-bejegyzésében az Európai Parlament Költségvetési Ellenőrző Bizottsága is.

AGERPRES/(RO

Bukarestbe érkezik az Európai Bizottság elnöke
Az Európai Bizottság elnöke hétfőn Bukarestbe látogat az európai újjáépítési tervvel (NextGenerationEU) kapcsolatos konzultációsorozata keretében.
Bukarestbe látogat Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke
Szeptember 27-én Bukarestbe látogat Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke - közölte pénteken Dana Spinanţ, az EB helyettes szóvivője.
EP: el kell ismerni az azonos neműek házasságát és élettársi kapcsolatát
Az Európai Uniónak fel kell számolnia az akadályokat, amelyek gátolják a szexuális kisebbségekhez tartozó embereket az alapjogaik gyakorlásában, és Európában el kell ismerni az azonos neműek házasságát és élettársi kapcsolatát - jelentették ki az Európai Parlament (EP) képviselői az Unióban élő LMBT-közösséghez tartozók jogairól szóló állásfoglalásukban kedden.
Cookie