×
2021. 12 05.
Vasárnap
Vilma
0 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.36 RON
Programajánló

Egynapos lesz idén a Véndiáktalálkozó

2021.08.13 - 10:13
Megosztás:
Egynapos lesz idén  a Véndiáktalálkozó
Két hét múlva kerül megrendezésre a sokak által várt Véndiáktalálkozó. A Véndiákszövetség az augusztus 28-án tartandó rendezvény kapcsán néhány pontosítást fogalmazott meg.

Kiderült, hogy idén a járványhelyzet miatt egyetlen napon zajlik majd a Véndiáktalálkozó. Szombat délelőtt lesz lehetőség az osztályfőnöki órák megtartására a Szatmárnémeti Református Gimnázium épületében (az itt zajló felújítási munkálatok miatt csak a szombati napon), délután pedig a most kevésbé hagyományos Véndiáktalálkozó többi programjára kerül sor. Az érdekelt találkozós osztályokat arra kérik a szervezők, vegyék fel a kapcsolatot Jékel Zsuzsa tanárnővel a +40.750.892.812-es telefonszámon, ő fogja a rendelkezésükre bocsátani a termeket.
Ülőhelyfoglalás a délutáni találkozóra a helyszínen, a belépéskor fog megtörténni, miután leellenőrzik a regisztrációt, az oltási igazolványokat, szükség esetén pedig szakemberek helyben elvégzik a Covid-gyorstesztet. Ezután mindenki, aki jogosult a belépésre, egy karszalagot fog kapni, ami jelzi, hogy a Véndiáktalálkozó résztvevője.
A szervezők arra kérnek minden véndiákot, aki ott szeretne lenni a találkozón, hogy az idő rövidségére és a helyek korlátozott számára való tekintettel regisztráljon mielőbb a cutt.ly/lQb4oiK linken. A regisztrációs link a Szatmárnémeti Véndiákszövetség Facebook-oldalán, illetve a vdsz.ro honlapon is elérhető. A regisztrációval kapcsolatos kérdésekre a 0040.742.050.824-es telefonszámon kapnak választ.

Képzőművészeti kiállítás nyílt Szatmárnémetiben
A Képzőművészek Országos Egyesülete Szatmár megyei fiókszervezetének szervezésében nyílt meg tegnap az ez évi utolsó tárlat.
Alakul a város legnagyobb parkja
Technikai okok miatt és a minőség érdekében határidő-hosszabbítást kért a kivitelező, hiszen füvesíteni, játszóteret gumírozott védőburkolattal ellátni csak adott időjárási viszonyok között lehet.
Különleges, egyedülálló múzeum
Távolról sem megszokott, közösségi térként is működő múzeum készül, amelynek keretében 6000 négyzetméteres, központi ingatlant és területet kapnak vissza rendbe téve a szatmáriak.
Cookie