×
2021. 10 21.
Csütörtök
Orsolya
19 °C
Borult idő
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.26 RON
100HUF = 1.36 RON
Nagykároly

Egyre népszerűbb turisztikai úti cél

2021.09.17 - 08:02
Megosztás:
Egyre népszerűbb turisztikai úti cél
Fotó: Habarics Zsolt
Szeptember 15-én véget ért a #NapokNagykárolyban elnevezésű turisztikai kampány, amit azzal a céllal szerveztek, hogy fellendítsék a város idegenforgalmát, a városba vonzzák a turistákat, számol be közösségi oldalán a nagykárolyi önkormányzat.

A Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal kezdeményezésére indult el a #NapokNagykárolyban (#ZileLaCarei) elnevezésű kampány június közepén a Gróf Károlyi Idegenforgalmat Népszerűsítő Központtal, valamint a város kulturális intézményeivel, illetve több vendéglátóipari egységgel való együttműködés révén. A kezdeményezés célja az volt, hogy a június 15. és szeptember 15. között Nagykárolyba érkező látogatók minél teljesebb élményben részesüljenek. A kampány összegzése nyomán küldött közleményből kiderül, hogy a napokban lezárult program igen nagy népszerűségnek örvendett, és sokan szereztek tudomást róla a különböző népszerűsítő akcióknak köszönhetően.

A #NapokNagykárolyban projektnek köszönhetően Nagykároly mint turisztikai úti cél egyre népszerűbbé válik, nemcsak helyi és országos viszonylatban, hanem nemzetközi szinten is. Ez csak a kezdete volt annak az akció- és projektsorozatnak, melyek révén plusz potenciált szeretnének Nagykárolynak teremteni a turisztikai piacon.

Az önkormányzat tájékoztatása szerint a #NapokNagykárolyban elnevezésű projekt jövőre is folytatódik, és a szervezők egyéb meglepetésekkel is készülnek a nyári szezon kezdetére.

S bár a kedvezmények időszaka lejért, a turisták továbbra is látogathatják Nagykároly nevezetességeit, írja közleményében a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal. S. B.

 

 

 

 

Új bölcsőde épül Nagykárolyban
Hétfőn a kora délutáni órákban rendkívüli tanácsülés helyszíne volt a Nagykárolyi Polgármesteri Hivatal díszterme.
Kettős ünnep a Fatimai Szűz Mária-templomban
Valakinek mindig van üzenete számunkra — kettős ünnepet tartottak a nagykárolyi Fatimai Szűz Mária-templomban — mely egyben a Romániai Fatimai Világapostolátus központja is — a kápolna felszentelésének huszonötödik évfordulója és búcsúja kapcsán.
Belobbant a vezetékből kitörő gáz Nagykárolyban
Ismét gázcsövet érintő baleset történt Nagykárolyban.
Cookie