×
2021. 12 08.
Szerda
Mária
0 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.34 RON
Szatmárnémeti

Élelemre lenne szükségük

2021.09.15 - 16:00
Megosztás:
Élelemre lenne szükségük
legkisebbeknek és nem csak, megfelelő elemózsiára van szükségük, hogy egészségesek maradjanak / Fotó: Facebook – Asociația Freelifesm
A szatmárnémeti Freelife Egyesület közösségi oldalán tette közzé azokat a fotókat, amelyeket az örökbefogadás pillanataiban készítettek, pár szerencsés kiskutya ugyanis szerető gazdikra és új otthonra talált.

Sajnos azonban még mindig rengeteg kiskutya tartózkodik a civil szervezet menhelyén, emellett sok eb látja meg a menhely kapuin belül a napvilágot. A Freelife Egyesület rendkívül hálás mindazoknak, akik úgy döntöttek, hogy felelősséget vállalva új otthont biztosítanak a kutyáknak. Azoknak azonban, akiknek nem adatott meg, hogy örökbe fogadják őket, továbbra is ellátásra van szükségük. Az egyesület nap mint nap azért dolgozik, hogy a „bentlakóinak” minden szükséges erőforrást biztosítson. A legkisebbek étvágya azonban olykor csillapíthatatlan, ami nem csoda, hiszen a bezártság ellenére a legtöbbjük rendkívül játékos és barátságos.

Számukra fontos a megfelelő táplálék rendszeres biztosítása. Az egyesület ezen erőforrásai azonban rendkívüli ütemben fogynak, éppen ezért arra kérnek mindenkit, hogy akinek módjában áll, támogassa ügyüket. Azok, akik segíteni szeretnének, megtehetik junior kutyusoknak való elemózsia adományozásával, de bármilyen más tápadományt is szívesen fogadnak. Akik szeretnének örökbe fogadni vagy adományozni, a 0746.813.484-es, a 0724.003.443-as és a 0745.521.042-es telefonszámon több információt kaphatnak.

Kallós András
 

Egy bögre boldogság!
Jól ismerten cseng az elnevezés mindenki számára, hiszen már nyolcadik alkalommal ajándékozzák meg az adakozó szatmáriakat egy bögrényi boldogsággal és nagyon jó, vidám karácsonyi hangulattal, most új helyszínen, a székesegyház előtti parkolóban.
Fogadjon örökbe egy kutyust!
A szatmárnémeti Freelife Egyesület örökbe adási akciót tart december 4-én, szombaton Szatmárnémetiben, az Auchan bevásárlóközpont bejárata előtt 11–19 óra között.
Legyünk cipősdoboz-angyalok!
A cipősdobozos adományokat december 10-ig várják az RMDSZ szatmárnémeti székházában (Mihai Viteazul utca 10. szám), minden hétköznap 9–16 óra között.
Cookie