×
2020. 07 12.
Vasárnap
Izabella, Dalma
19 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.29 RON
100HUF = 1.37 RON

Elkészült Martocsán Gyöngyi harmadik videoklipje

2019.09.26 - 14:39
Megosztas :
 • Elkészült Martocsán Gyöngyi harmadik videoklipje

  A Gyöngyi Martocsán YouTube-csatornára feliratkozók már a héten láthatják a rekordgyorsasággal elkészült videoklipeket.

  Martocsán Gyöngyi azon kevés partiumi magyar énekesnő egyike, akik popzenével igyekszenek megörvendeztetni hallgatóságukat. A színpadon való legelső bemutatkozása óta számos koncerten van túl, viszont babája születése miatt másfél éves szünet következett karrierjében. A szünet után megtörtént a visszatérés, és máris pezseg az élet Gyöngyi körül, hiszen a héten elkészült a harmadik videoklipje is, és emellett lázasan készülődik az októberi televíziós felvételre is.

  „Jelenleg a Facebookon és a YouTube-csatornámon követhetnek mindazok, akik szeretnék hallgatni a dalaim, éppen ezért mindenkit arra bátorítok, hogy like-olja és kövesse ezeket a felületeket, hiszen itt lesznek legelőször láthatók a videoklipek, hallgatók a legújabb zeneszámok. A Gyöngyi Martocsán YouTube-csatornára feliratkozók már a héten láthatják a most elkészült videoklipeket.

  Kedvelem a zene szinte minden formáját, de leginkább a popzene áll közel hozzám, ebben érzem magam otthon igazán, függetlenül attól, hogy egy lágyabb, romantikus dalról van szó, vagy egy dinamikusabb, bulizós számról. Számomra ebben van kiteljesedés.

  Egy nagyon elismert nagyváradi stúdióval dolgozom együtt, amely nagyon sokat segít a dalok elkészítésében. A dalszövegeimet igyekszem most már saját magam írni, de a régebbi dalaim java részét mások írták.

  Vannak dalaim, amiket Kovács Erik írt, főként a régebbi dalokat. Többnyire ezekre, a régebbi dallaimra készülnek most videoklipek. Ezen a héten a harmadik klip is elkészült, és további két dalra tervezünk még forgatást. Ami az új lemezt illeti, csak jövő év elejére készül el a teljes album, de néhány dalt már bizonyára idén is hallhat róla a közönség. Várhatóan 12 dalom lesz a lemezen, amit úgy néz ki, Budapesten fogunk megjelentetni. A dalok zenei világa a nagyváradi stúdióban születik meg, az én ötleteim és elképzeléseim szerint.

  A dalszövegek pedig többnyire a mindennapokról szólnak. Nem feltétlenül csak szerelmes számok ezek, vannak szomorkásabb dalok is, hiszen minden ember más, mindenki másként érez, éppen ezért szeretném, hogy bárki megtalálhassa önmagát ezekben a dalokban. Szeretnék mindenkinek egy kis darabot adni abból, amit én csinálok” — nyilatkozta lapunknak az énekesnő.

  „A jövőben a Szatmári Vigadó és a Zenebutik műsorában is láthatnak a kedves tévénézők. A zenebutikos felvétel itt, Szatmárnémetiben lesz, méghozzá október 18-án az Esedra étteremben. Ezeken kívül természetesen várom a felkéréseket a jövő évi szezonra, különféle rendezvényekre, város- és községnapokra, különböző fesztiválokra. Ezekkel kapcsolatosan pedig bátran keressenek meg a szervezők a Facebook-oldalamon vagy e-mailben: gyongyimartocsan@gmail.com. Elérhetőségek: Facebook, YouTube: Gyöngyi Martocsán.”

  Cookie