×
2020. 08 03.
Hétfő
Hermina
27 °C
Derült
1EUR = 4.83 RON
1USD = 4.08 RON
100HUF = 1.40 RON

Érkezik az Operettvarázs Szatmárnémetibe

2019.11.11 - 12:46
Megosztás:
 • Érkezik az Operettvarázs Szatmárnémetibe

  Rohamosan fogynak a jegyek az Operettvarázs előadásra. A Tihanyi Vándorszínpad előadói felhőtlen vasárnap esti szórakozást ígérnek a szatmárnémeti operett- és magyarnóta-kedvelő közönségnek.

  Az Operettvarázs zenés előadásra november 17-én, vasárnap este 7 órától kerül sor a szakszervezetek művelődési házában. Az est sztárvendégei a népszerű tv-s sorozatokból jól ismert és közkedvelt Bognár Rita és Tihanyi Tóth Csaba (a Barátok közt Novák Lacija).

  Az idén 21 éves Tihanyi Vándorszínpad varázslatos esti szórakozást kínál egy fergeteges válogatással Lehár Ferenc, Kálmán Imre és Huszka Jenő páratlan darabjaiból. Az est során felcsendülnek a Marica grófnő, a Csárdáskirálynő, a Cigányszerelem, A víg özvegy, A mosoly országa és a Mária főhadnagy című operettek legszebb részletei.

  Az operettvilág gyöngyszemei mellett az előadáson elhangzanak majd mindenki által jól ismert és közkedvelt dalok és magyar nóták is. Olyan közönségkedvencek csendülnek fel, mint Kálmán Imrétől a Szép város Kolozsvár, Egy drága szempár, O bajadérom, Túl az óperencián, Te rongyos élet; Lehár Ferenctől a Messze a nagy erdő; Huszka Jenőtől a Délibábos Hortobágyon; Vincze Zsigmondtól a Szép vagy, gyönyörű Magyarország, illetve az Akácos út, Darumadár fenn az égen, Ahogy én szeretlek, Ne szidjatok soha engem, Most kezdődik a tánc stb. Mivel ezeket a szövegeket a szatmári közönség is nagyon jól ismeri, a szervezők számítanak rá, hogy a közönség is bekapcsolódik majd az éneklésbe, és így garantált lesz a jó hangulat.

  A jegyek rohamosan fogynak, ezért ha nem szeretne lemaradni egy kellemes vasárnap esti kikapcsolódásról, akkor váltson jegyet az Északi Színház Horea utcai jegypénztárában!

  Cookie