×
2021. 12 08.
Szerda
Mária
0 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.38 RON
100HUF = 1.34 RON
Gong

Esti mese a City Rádióban a Harag György Társulat színészeivel

2020.07.26 - 11:17
Megosztás:
Esti mese a City Rádióban a Harag György Társulat színészeivel
Gyermekkorunk egyik szép élményét, az esti meseolvasást eleveníti fel a Harag György Társulat: a színészek mesét olvasva segítenek a vakációban a gyerekeknek fantáziájuk fejlesztésében.

A City Rádióban hétfőtől, július 27-től kezdődően esténként 8 órától a színészek két-két mesét mondanak a gyerekeknek.

A Harag György Társulat tagjai népmesékből, ismert és kedvelt meseírók alkotásaiból válogatva kedveskednek a gyermekeknek.

Magyar Kultúra Hete remek színházi produkciókkal
Színvonalas színházi produkciókkal tér vissza 2022. januárban a Magyar Kultúra Hete. A szervezők az utolsó simításokat végzik a műsoron, az viszont már biztos, hogy az Északi Színház nagytermében, a Harag György Társulattal együttműködve több színházi előadás is lesz január végén.
Harangnak lenni Isten kezében
Keresztyén könnyűzenei koncerttel és szolgálatra buzdító istentisztelettel adtak hálát a Szatmári Református Egyházmegye honlapja indulásának 11. és a HarangSzó Rádió 10. évfordulóján.
A gát – bemutatót tart a Harag György Társulat
Többszörösen díjazott ír darabot, Conor McPherson 1997-ben írt A gát című alkotását vitte színre a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulata és mutatja be február 26-án, pénteken 19 órától. Maga az előadás már 2020 végén bemutatásra kész volt, ám a járványügyi rendelkezések és megbetegedések miatt a társulat halasztani volt kénytelen a bemutatót.
Cookie