×
2021. 11 29.
Hétfő
Taksony
3 °C
Gyenge szitálás lehetséges
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Nagykároly

Évadnyitó gála Nagykárolyban

2021.10.17 - 10:00
Megosztás:
Évadnyitó gála Nagykárolyban
Október 22-én, pénteken 18 órai kezdettel lesz látható a Nagykárolyi Városi Színházban a Harag György Társulat évadnyitó gálája.

A zenés műsorban a társulat majd' minden tagja színpadra lép, ráadásul nem is akármilyen környezetben: egy, az 1970-es, 1980-as éveket idéző Ki mit tud? tehetségkutatóban, amelyen egy különleges összeállítású zsűri értékeli majd a produkciókat.

A házi Ki mit tud? rendezője Nagy Regina, díszleteit Fornvald Gréti, jelmezeit Szabó Anna készítette. Az előadás zenei vezetője Manfrédi Annamária, koreográfusa Szabó Franciska. Jegyek kaphatók 30 lejes áron a Nagykárolyi Művelődési Központ irodájában.

Helyfoglalás kötelező, információk a 0261.865.006-os telefonszámon.

Az előadás ideje alatt kötelező az orrot és szájat eltakaró egészségügyi maszk viselése, a terem befogadóképességének 50%-át foglalhatják el a nézők, ha zöldigazolványt vagy negatív PCR-tesztet tudnak felmutatni. SZFÚ

Zenés vígjáték szilveszterkor
A Harag György Társulat idén is egy népszerű zenés vígjátékkal, mégpedig Vajda Katalin darabjával, az Anconai szerelmesekkel búcsúztatja az óévet.
Tisztelt Bérleteseink, kedves közönségünk!
Mint arról talán Önök is értesültek már, legnagyobb sajnálatunkra a koronavírus-világjárvány és az annak megfékezésére hozott intézkedések újra megnehezítik, hogy színészek és nézők korlátozások nélkül találkozhassanak a színházban.
Korábban kezdődnek a színházi előadások
A járványügyi intézkedések miatt a hét folyamán látható Illatszertár című előadás 18 órától lesz megtekinthető.
Cookie