×
2021. 01 20.
Szerda
Fábián, Sebestyén
0 °C
Borult idő
1EUR = 4.87 RON
1USD = 4.02 RON
100HUF = 1.36 RON
Sport

Februárban kezdenek az asztaliteniszező lányok

2021.01.14 - 13:19
Megosztás:
Februárban kezdenek az asztaliteniszező lányok
Február 12-én, a Bákó megyei Moineștien rendezik női asztalitenisz B-divíziós bajnokság visszavágóját, amit a Nagykárolyi VSK csapata az első helyről várhat.

Mircea Podoba edző tanítványai az odavágót veretlenül zárták, és a szakvezető bízik abban, hogy a visszavágó hét meccsét is csak győzelemmel tudják abszolválni. 
Február 12–14-én zajlik majd a torna, ami után elkészül az összesített táblázat, amelynek alapján elkészül az elődöntők párosítása. Április 17. vagy 18-án rendezik az elődöntő első meccsét, egy héttel később a visszavágót, a finálé oda-visszavágó mérkőzésit pedig június 1–6., illetve június 7–13-ra tűzte ki a román szövetség. 
Mint arról beszámoltunk, a VSK célja, hogy Dari Helga, Fejis Anna, Ayana Rad, Alexandra Comiati, Ferenczy Zita, Turner Andrea felállásban feljussanak az A-osztályba,

Pesek Attila

Tabi csapatával Nagykárolyban edzett Bikfalvi Erik
Itthon volt az elmúlt napokban az orosz élvonalban szereplő FK Ural román labdarúgó válogatottja, Bikfalvi Erik.
Veretlenül kezdtek a nagykárolyi asztaliteniszezők
Hét meccsből hét győzelemmel indított a Nagykárolyi VSK Victoria női asztaliteniszcsapata a B-osztályos bajnokság első, buzăui tornáján.
Dari Helga Európa közvetlen élvonalához tartozik
Európa legjobb tíz junior játékosa mezőnyébe küzdött az elmúlt napokban Berlinben a Nagykárolyi VSK Victoria kettős igazolású asztaliteniszezője, Dari Helga.
Cookie