×
2020. 08 05.
Szerda
Krisztina
30 °C
Erős felhősödés
1EUR = 4.83 RON
1USD = 4.08 RON
100HUF = 1.40 RON
Sport

Feltételes büntetés

2016.12.06 - 15:04
Megosztás:
 • Feltételes büntetés

  A még ki nem fizetett meccsprémiumokból fog levonni az FC Olimpia vezetősége, amennyiben a csapat nem győzi le a CS Miovenit.

  Nem hagyta szó nélkül a Szatmárnémeti FC Olimpia labdarúgó-egyesület vezetősége a szombati kínos vereséget, amikor az élcsoporthoz tartozó másodosztályos csapat a sereghajtó Resicabányai Metalul otthonában kapott ki 4–0-ra. Karda Attila klubelnök lapunknak elmondta, 25 százalékos prémiumlevonással sújtják a játékosokat, amennyiben ezen a hétvégén nem verik meg a vendég CS Mioveni csapatát.

  Érdekes, hogy a klub vezetősége abból az összegből akar levonni, amelynek kifizetésére egyelőre még nincs is fedezete. A focisták ugyanis 11 meccsprémium kifizetését várják. Ha szombaton nem tartják itthon a három pontot, akkor ezt az összeget „nyirbálja meg” 25 százalékkal a klub vezetősége.

  „Úgy gondolom, hogy a játékosoknak nem volt ugyanaz a hozzáállása a Metalul elleni mérkőzésen, mint a korábbi találkozókon. Nagy szégyen ez számunkra, hogy egy olyan csapat, amely eddig egyetlen mérkőzést tudott nyerni, ilyen simán győz most le egy élcsoporthoz tartozó együttest” — értékelt Karda.

  A klubelnök elmondta, néhány adósság kifizetésére még ebben a hónapban kapnak pénzt a Szatmár Megyei Tanácstól. Szerinte már csütörtökön születhet döntés erről az önkormányzatnál. Az innen érkező összegből két havi fizetést, meccsprémiumokat, illetve korábbi idegenbeli mérkőzések költségeit tudják fedezni. A jövő évi költségvetésbe belefoglalják azt az összeget is, amely fedezni fogja egyes játékosok idén áprilisi, májusi és júliusi fizetését is.

  Mint ismeretes, a Metalul elleni vereség után az Olimpia a táblázat ötödik helyére csúszott vissza. Szombaton 11 órától, az év utolsó mérkőzésén a szatmári legények az Olimpia Stadionban fogadják a CS Mioveni-t. A találkozót a Digi Sport és a Dolce Sport is közvetíti. A két együttes ebben az idényben már kétszer játszott egymás ellen, mindkét alkalommal az Argeș megyei ellenfél győzött.

  Cookie