×
2020. 05 26.
Kedd
Fülöp, Evelin
14 °C
Közepes felhősödés
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.42 RON
100HUF = 1.39 RON
Programajánló

Fergeteges humorest Kiss Ádámmal és Benk Dénessel

2018.08.30 - 11:08
Megosztás :
 • Fergeteges humorest Kiss Ádámmal és Benk Dénessel

  Nem kell már sokat várni a felhőtlen kikapcsolódásra, és egy újabb fergeteges humoresten tornáztathatjuk meg a rekeszizmainkat. Hosszabb idő után visszatér Szatmárnémetibe sokak kedvence, Kiss Ádám és Benk Dénes egy közös humoresttel.

  A Showder Klub nagyágyúi újból városunkba látogatnak, hogy egy felhőtlen és nevetéssel teli humorestet tartsanak, hiszen két legendás nagy dumás nevetteti meg a közönséget szeptember 18-án.

  A Showder Klub című tévéműsor állandó szereplőit valószínűleg Szatmárnémetiben sem kell bemutatni a könnyedebb műfajok kedvelőinek. A lányok által jóképűnek titulált Kiss Ádámtól megtudjuk majd, hogyan lehet lapos tányérral pókerezni, miért visel napszemüveget a nap, és mit jelent a wellnessajánlatokban a csokoládépakolás, míg Benk Dénes, a Kiss Kiss Benk Benk című könyv szerzői közül a Benk Benk fogja nevettetni a szatmári közönséget.

  A nagyszerűnek ígérkező humorestre (amely a Humor Sapiens, A felegyenesedés hátrányai címet kapta) szeptember 18-án, kedden 17 óra 30 perctől kerül sor, az előadás helyszíne pedig a G. M. Zamfirescu Művelődési Ház (Transilvania súgárút 3. szám).

  Jegyek elővételben már kaphatóak az RMDSZ szatmárnémeti székházában, a Mihai Viteazul utca 10. szám alatt hétköznaponként 9 és 16 óra között. Egy egyszemélyes belépőjegy ára mindössze 35 lej, további információkért hívják a 0799.857.996-os telefonszámot!

   

  Cookie