×
2021. 11 29.
Hétfő
Taksony
6 °C
Gyenge eső lehetséges
1EUR = 4.95 RON
1USD = 4.39 RON
100HUF = 1.34 RON
Belföld

Florin Cîţu: nem lenne szükségünk az intenzív terápiás ágyakra, ha mindenki beoltatná magát

2021.10.11 - 15:58
Megosztás:
Florin Cîţu: nem lenne szükségünk az intenzív terápiás ágyakra, ha mindenki beoltatná magát
Az intenzív terápiás ágyak száma növelhető, de a világjárvány megfékezése csak az emberek beoltása révén lehetséges, mondta hétfőn Florin Cîţu ügyvivő kormányfő, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnöke.

'Az intenzív terápiás ágyak számát növeljük, de nem lenne szükségünk ezekre az ágyakra, ha mindenki beoltatná magát' - mondta Florin Cîţu a PNL székhelyén.

Az ügyvivő kormányfő ismét felhívást intézett a lakossághoz, oltassa be magát, 'hogy ne legyen többé szükség se intenzív terápiás ágyakra, se moduláris kórházakra'.
AGERPRES

Szatmár megye a második a régióban
A régióban Szatmár megye jegyzi a második legalacsonyabb fertőzöttségi indexet, s a hétvégén hosszú hetekre, hónapokra visszamenően most regisztrálták a legkevesebb friss fertőzöttet.
GCS: 1377 új fertőzést igazoltak, 106 Covid-beteg halálát regisztrálták
A Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS) vasárnapi közlése szerint az utóbbi 24 órában 1377 személyt diagnosztizáltak SARS-CoV-2-fertőzéssel; ugyanakkor 106 koronavírussal összefüggésbe hozható halálesetet regisztráltak, ezek közül 19 korábban következett be.
Koronavírusban pusztult el a Bükkben befogott szervál
Koronavírus-fertőzésben pénteken elpusztult a Bükkben befogott és a Fővárosi Állat- és Növénykert természetvédelmi mentőhelyére kedden este beszállított szervál - közölte az állatkert szombaton az MTI-vel.
Cookie