×
2020. 07 05.
Vasárnap
Emese, Sarolta
29 °C
Derült
1EUR = 4.84 RON
1USD = 4.31 RON
100HUF = 1.38 RON
Sport

Focifüggő fiatalok nyerték a mezőfényi tornát

2020.02.03 - 10:31
Megosztas :
 • Focifüggő fiatalok nyerték a mezőfényi tornát

  Nyolccsapatos futsal-tornát rendezett az elmúlt hétvégén a mezőfényi sportteremben Pașca Adrián, a csomaközi utánpótlás nevelőedzője, amelyen a környékbeli települések 19 éven aluli legényei mérkőztek meg.

  Mivel nem volt klubkötödés egyik csapatnál sem, ezért a srácok – akik különböző együttesek felnőtt vagy junior A1 korosztályos csapatában is játszanak – egészen fura megnevezéseket adtak az alakulatoknak. Így a tornagyőztes csapat neve is a Futballalkoholisták megnevezést kapta, ami elsősorban arra utal, hogy Heinrich Armand, Tempfli Márk, Preg Ádám, Boros Patrick, Kern Raul, Schuller István, Betuker Márk, Papp Ákos összetételű együttes tagjai focifüggők. Ebből a felállásból került ki a torna legjobb játékosa is, Betuker Márk révén, viszont a torna legjobb kapusának és a gólkirálynak járó elismerést a Futballalkoholisták döntőbeli ellenfelének, a Spartanii kerettagjai, Ménesi Márk és Szabó Steven érdemelték ki.

  Futballalkoholisták és a Spartanii mellett olyan csapatok mérkőztek meg a tornán, mint a Fekete sereg, a Falusi betyárok, az Unirea Carei és Bad boys, míg a bronzmérkőzésen „hagyományos” nevű alakulatok találkoztak: Csomaköz és Börvely közös csapata, illetve a Szaniszlói Reki.

  Pașca lapunknak elmondta, a csapatok játékoskereteit nagykárolyi, börvelyi, csoamközi, kaplonyi, szaniszlói, piskolti és mezőfényi srácok alkották.

  Futsal junior-kupa

  Elődöntő

  Spartanii – Szaniszlói Reki 4–2

  Futballalkoholisták – Csomaköz-Börvely 4–0.

  A 3. helyért

  Csomaköz-Börvely – Szaniszló 1–1 (hétméteresekkel: 3–2).

  Döntő

  Futballalkoholisták – Spartanii 3–0.

  Pesek Attila

  Cookie